Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,953

Etiketler
Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

bu iki ucuncu koyana dicem haa

Kendi eksiklerinizi bunlarlami kapatiyosunuz beyfendi ne alaka hem benimki kirmizi degil ateş kirmizisi:smiley:

cihanülker' Alıntı:
ulen nasıl erkek arabası bu her yere batıyor ,aks kırıyor,pim koparıyor , en uzak mesafeye otobüslen git daha iyi bari otobüs gidiyor bu lr gitmezde daha ne diyeyim ki :D

:D 35 le bişey yok ceanim , sen tak 38 i beraber kırılanları sayalım bakalım adam başı kaç para girecek :D

35 lastikde vx80 de akslarda ve difransiyellerde sıkıntı yok, ama vx80 ler şanzıman sorunu çıkartmaya başladı, hatta standart lastiklilerde bile. Buda normal aslında belki 15 yıllık arabalardan basediyoruz 2-2,5 ton ve şanzıman ömürleri bitiyor

arıza yapmayan araç görmedim, geçen hafta en sorunsuz dediğimiz vitarada aks kafası direk difransiyel kutusunu kırıp çıktı :smiley:

cihan abi sen hiç toyotada isitmali on cam secenegi duydunmu. bu tenekelerde kalarifer yokmu? birde fiyati 2000 tl ucuzlukdan bahsederler bide

cihanülker' Alıntı:
yavuz sen bilirsin benim arabanın ne renk olduğunu :D :D : :D

:D :D :D Ben karışmam hoca aranızda paylaşın mücoyla , beni araya sokmayın :D :D :D

Tempus' Alıntı:
35 lastikde vx80 de akslarda ve difransiyellerde sıkıntı yok, ama vx80 ler şanzıman sorunu çıkartmaya başladı, hatta standart lastiklilerde bile. Buda normal aslında belki 15 yıllık arabalardan basediyoruz 2-2,5 ton ve şanzıman ömürleri bitiyor

arıza yapmayan araç görmedim, geçen hafta en sorunsuz dediğimiz vitarada aks kafası direk difransiyel kutusunu kırıp çıktı :smiley:

Sen getir bana yarım saat ben bir test deyim sıkıntı varmı yokmu sonra konuşalım :D :D

cihanülker' Alıntı:
oğlum 38 takacaksam gider fj 40 ,bj 62 , veya 60 kasa alırım binerim

Afferin, bak sende öğrenmişsin neyin en olduğunu, ne varsa eskilerde var.

onlardada kalorifer yok ısıtmalı ön cam lazım ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sen getir bana yarım saat ben bir test deyim sıkıntı varmı yokmu sonra konuşalım :D :D

Bunu deyince aklıma Onur geldi ,arabayı almış gelmiş ilk gün bir test edelim dedim, daha yeni başlamıştık teste adam düşüp bayıldı , 1 saat falan cümle kuramadı pe pe pe ;D ;D ;D ;D

muco arabana ne kadar güveniyosun sana bir teklifim olacak

KIRAT vs MUCOOOO

tarik lafindan donen top olsunn.. kiç kiça baglicaz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR