ulen yavuz hala gülüyorum diyorum
, sen bu masalları anlattıkça dahada gülüyorum hayatında problemsiz bir kere araziden veya geziden döndüğünü ben görmedim ,ya pimini kırdın ,ya arabandan dumanlar çıktı , ya şatın takozu kotu, yada benzin pompan bozuldu araba stop etti ,discoda marş dinomonu sökmek için 7 saat sanayide uğraştık , lpg sisteminin arabada bir ayar tutmadı ,rölantide bir kere arabanın düzgün çalıştığını görmedim bir aşağıya bir yukarıya , en son karda ankaraya geldim hesapta ateş başı muhabbet yapacaktık bir geldimki dağın altında bizim yavuzun defender yine cortlamış , misafir geldik 1 saat araba ile uğraştık pim kırmış , daha sana ne yazayım bana bir kere yolda düzgün gittiğin bir mesafeyi söyle ( bakkal,market ,tüpçü hariç
) hoş oralarda bile kalmışındırda neyse aklıma gelmedi ,bana LR deme , ne dersen dee
, tarık ta şöyle böyle sallayıp duruyor onuda gördük karsta , konvoy onu yolda bekleye bekleye öldü be ben rölantideyken tarık gidecem diye heyyy heyyyy kırat tarık o arabayı kır at boşver ,müco ile arabaları bağlayayım deme valla senin araba uzar durur 159 inç lik yeni model çıkartırsınız
: D: D