Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,954
Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

çağlar' Alıntı:
cihanımın difi düşmezya, redbul dökülmesin diye dikkati dağılmıştır,e aracta güçlü kardeşim,gücünden gidemiyo ;D ;D

toyota kabilesinin lideridir cihan baba ,topla nekadar defci varsa bi gece kamp atalım antalya koylarında ,,bak hepsi japona geçmezse ne olayım ;D ;D ;D ;D

Ahahahaha Koç alians a 3 saat yolu keyif içinmi tarif ettik şimdi :D :D

Abicim şu bir gerçek Cihanda manyetik alan var LR la etrafında dolaşırsan durduk yerde dağılır araba, denenmiştir :D

Etiketler

yok pumayi antalyada taktiriyolarmiş ordaki usta daha meşhurmuş iyi takiyomuş memnun ayriliyolarmiş ordan.

RedlinE' Alıntı:
yavuz abi yuh yaaa yakit deme barii
dinime kufur eden musluman olsa bari

Abicim yakıt bana komaz, gittiğim 300 metre ;D ;D

Vx100 ün ve 80 in benzinlileri ne yakıyor haberin varmı, hele birde araziye çık oyy oy :D

discovery-V8' Alıntı:
Abicim yakıt bana komaz, gittiğim 300 metre ;D ;D

Vx100 ün ve 80 in benzinlileri ne yakıyor haberin varmı, hele birde araziye çık oyy oy :D

sattığım 80 kasa 2,5 yükseltme,demir tamponlar vinç,portbagaj, 33 stt ler ile uzunyol kısayol farketmeden 600 kuruş yakıyordu,2-3 ay öncesinin rakamları ile.

çağlar' Alıntı:
sattığım 80 kasa 2,5 yükseltme,demir tamponlar vinç,portbagaj, 33 stt ler ile uzunyol kısayol farketmeden 600 kuruş yakıyordu,2-3 ay öncesinin rakamları ile.

LPG dimi bu :D

çağlar' Alıntı:
el pi ci ile ceaanıımm ;D ;D

nerdeyse 1 saat 100 dolar hesabı ;D ;D ;D

Sana bir özet geçeyim aynı dönemde 38 lastikli v8 motorlu defender , edelbrok 4 bare karbüratör, ve bloss lpg ile 350 el pi ci de, 600 civarıda beninde yakıyordu, gazı dibe yapıştırmazsan , yapıştırınca +2 boğaz jetler açıldığı için 1000 de yakar ama makul mantıklı yakıtı buydu.

Benim araç 2,5 benzin gördüğün halde şu anda 560 kuruş yakıyor benzinde lpg zaten yok, hiç takılmadı.

ben 80 kasada kullanılan 1fz-fe kodlu
enjektörlü düz altı silindirin,, torku ve beygirinden memnun olmakla birlikte,,
soba borusu gibi piston çaplarından dolayı yakıtı çok sevmesinden ve ülkemizin vergi düzenlemeleri yüzünden satmış bulunmaktayım zaten.. ;D ;D

ayrıca bu motor işlerinde işin içine V girince format değişiyor.. nitekim toyotada 80 den sonra daha verimli olan V8 (LC100 LERDE) VE V6 lara (pradolarda) geçti.

piston1smlej1.jpg

ulen yavuz hala gülüyorum diyorum :D :D :D , sen bu masalları anlattıkça dahada gülüyorum hayatında problemsiz bir kere araziden veya geziden döndüğünü ben görmedim ,ya pimini kırdın ,ya arabandan dumanlar çıktı , ya şatın takozu kotu, yada benzin pompan bozuldu araba stop etti ,discoda marş dinomonu sökmek için 7 saat sanayide uğraştık , lpg sisteminin arabada bir ayar tutmadı ,rölantide bir kere arabanın düzgün çalıştığını görmedim bir aşağıya bir yukarıya , en son karda ankaraya geldim hesapta ateş başı muhabbet yapacaktık bir geldimki dağın altında bizim yavuzun defender yine cortlamış , misafir geldik 1 saat araba ile uğraştık pim kırmış , daha sana ne yazayım bana bir kere yolda düzgün gittiğin bir mesafeyi söyle ( bakkal,market ,tüpçü hariç :D ) hoş oralarda bile kalmışındırda neyse aklıma gelmedi ,bana LR deme , ne dersen dee :D :D :D , tarık ta şöyle böyle sallayıp duruyor onuda gördük karsta , konvoy onu yolda bekleye bekleye öldü be ben rölantideyken tarık gidecem diye heyyy heyyyy kırat tarık o arabayı kır at boşver ,müco ile arabaları bağlayayım deme valla senin araba uzar durur 159 inç lik yeni model çıkartırsınız :D: D: D:D

tarik gel kocum gell modelını degiştirecem senin :smiley:

Cihan abi arada gel boyle ya adamlar tenekeleri oyle bir anlatiyorki sifir hata sifir masraf sifir ariza yalan olurda bu kadarmi olur taş dusecek tepemizee

RedlinE' Alıntı:
tarik gel kocum gell modelını degiştirecem senin :smiley:

Cihan abi arada gel boyle ya adamlar tenekeleri oyle bir anlatiyorki sifir hata sifir masraf sifir ariza yalan olurda bu kadarmi olur taş dusecek tepemizee

sakallı ustanın dükkanının önüne bak yeter :D :D :D :D

Cihan, sizin sezon yoğunlaşmadan bir kamp patlatalım. Bu taraflarda kimseden iş çıkmıyor. Abi bi el atda gelelim Antalya da bir kamp atalım. Özledik valla

meydan boş sallayın fişekleri kime denk gelirse
arabam karsda ağırdı ama tık demedi be abi KIRAT ağır abi görevini yaptı orada ;)
sürat felakettir gerçi bu sürat olayı cumartesine kadar geçerli bi durum önümüzdeki ay arkamdan gelebilene aşk olsun ;) ;D ;D ;D
yoyota felan neysede valla ben sizi seviim siz olmasanız KIR ıp AT acağım ama siz varsınız arada bende toyota alırsam kimle uğraşacaz kim araziye girip parça kıracak da böyle muhabetler olacak
KIRAT ım olsun cihan abimde hep gülsün :D :D :D :D muco sen gülme kırarım dikiz aynanı çakma laz

Sağlam başlık mı, kırık başlık mı olmuş karar vermedim. En iyisi takibe devam.

cihanülker' Alıntı:
ulen yavuz hala gülüyorum diyorum :D :D :D , sen bu masalları anlattıkça dahada gülüyorum hayatında problemsiz bir kere araziden veya geziden döndüğünü ben görmedim ,ya pimini kırdın ,ya arabandan dumanlar çıktı , ya şatın takozu kotu, yada benzin pompan bozuldu araba stop etti ,discoda marş dinomonu sökmek için 7 saat sanayide uğraştık , lpg sisteminin arabada bir ayar tutmadı ,rölantide bir kere arabanın düzgün çalıştığını görmedim bir aşağıya bir yukarıya , en son karda ankaraya geldim hesapta ateş başı muhabbet yapacaktık bir geldimki dağın altında bizim yavuzun defender yine cortlamış , misafir geldik 1 saat araba ile uğraştık pim kırmış , daha sana ne yazayım bana bir kere yolda düzgün gittiğin bir mesafeyi söyle ( bakkal,market ,tüpçü hariç :D ) hoş oralarda bile kalmışındırda neyse aklıma gelmedi ,bana LR deme , ne dersen dee :D :D :D , tarık ta şöyle böyle sallayıp duruyor onuda gördük karsta , konvoy onu yolda bekleye bekleye öldü be ben rölantideyken tarık gidecem diye heyyy heyyyy kırat tarık o arabayı kır at boşver ,müco ile arabaları bağlayayım deme valla senin araba uzar durur 159 inç lik yeni model çıkartırsınız :D: D: D:D

Ulen sen halamı konuşuyon ya :D :D :D Toplasan 5 defa arazide gördüm 5 ide hüsran , fiş çekmekten, diferansiyeli toplamaktan, camış gibi yayılmaktan bıkmadınmı sen daha :D :D :D Fotoroman yaptık senin maceraları , yine koydurma şimdi bana videoları ;) En son Lokman abi "ben olsam yakarım o arabayı" diye bağırıyordu :D :D :D

Neyse konumuza dönelim, TYT cı arkadaşlar araziye giren hadi kabulüm 33 ve üzeri lastik kullanan 80 serisinin listesini yapabilirlermi? o listeye göre konuşalım, Ne kırmış ne kırmamış, nekadar sağlammış neye göre sağlammış, bana yazdırmayın listeyi ayıp olur . 60,70 ve 40 serilerine lafım yok Ama bana 80, 100 demeyin :smiley: onları gidin disco 3,4, RR 322 ile falan kıyaslayın bol fişli mişli.

discovery-V8' Alıntı:
Ulen sen halamı konuşuyon ya :D :D :D Toplasan 5 defa arazide gördüm 5 ide hüsran , fiş çekmekten, diferansiyeli toplamaktan, camış gibi yayılmaktan bıkmadınmı sen daha :D :D :D Fotoroman yaptık senin maceraları , yine koydurma şimdi bana videoları ;) En son Lokman abi "ben olsam yakarım o arabayı" diye bağırıyordu :D :D :D

Neyse konumuza dönelim, TYT cı arkadaşlar araziye giren hadi kabulüm 33 ve üzeri lastik kullanan 80 serisinin listesini yapabilirlermi? o listeye göre konuşalım, Ne kırmış ne kırmamış, nekadar sağlammış neye göre sağlammış, bana yazdırmayın listeyi ayıp olur . 60,70 ve 40 serilerine lafım yok Ama bana 80, 100 demeyin :smiley: onları gidin disco 3,4, RR 322 ile falan kıyaslayın bol fişli mişli.

ulen en son ankaraya veda partisinde mustafa abinin arkada tarlada, halini hatırla benim gittiğim yere geldiğinde pimini kırmadınmı ,yalansa yalan de sonrada kim çekti çıkardı seni kaldığın yerden budamı yalan :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR