gezici123 Ana Kamp Mesajlar 41 Tepkime Puanı 9 5 Kas 2018 #33 Teşekkürler hocam çok temiz bilgiler vermişsiniz
A apakibrahim1 Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 14 Mar 2019 #34 Merhabalar. Forumda yeniyim. Gaz kartuşları için piknik tüpünden dolum aparatı yapıyorum. İlgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Youtube da videoları. Piknik tüpünden gaz kartuşu dolum aparatı yazarak ulaşabilirsiniz.
Merhabalar. Forumda yeniyim. Gaz kartuşları için piknik tüpünden dolum aparatı yapıyorum. İlgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Youtube da videoları. Piknik tüpünden gaz kartuşu dolum aparatı yazarak ulaşabilirsiniz.
suleymancirit Balıkçı, doğa sever, kampçı , kamper karavancı Mesajlar 1,126 Tepkime Puanı 650 14 Mar 2019 #35 apakibrahim1' Alıntı: Merhabalar. Forumda yeniyim. Gaz kartuşları için piknik tüpünden dolum aparatı yapıyorum. İlgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Youtube da videoları. Piknik tüpünden gaz kartuşu dolum aparatı yazarak ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Bana 220 gr kartuş için doldurma aparatı lazım , elinizde varmı , kaç TL , yeriniz hangi il , nasıl temin edebiliriz .
apakibrahim1' Alıntı: Merhabalar. Forumda yeniyim. Gaz kartuşları için piknik tüpünden dolum aparatı yapıyorum. İlgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Youtube da videoları. Piknik tüpünden gaz kartuşu dolum aparatı yazarak ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Bana 220 gr kartuş için doldurma aparatı lazım , elinizde varmı , kaç TL , yeriniz hangi il , nasıl temin edebiliriz .
A apakibrahim1 Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 15 Mar 2019 #36 suleymancirit' Alıntı: Bana 220 gr kartuş için doldurma aparatı lazım , elinizde varmı , kaç TL , yeriniz hangi il , nasıl temin edebiliriz .Ekli dosyayı görüntüle 511507 Genişletmek için tıkla ... Hobi olarak yapıyorum. Başta kendim için yapmıştım. Sonra bayağı talep oldu. Şu videoda nasıl doldurulduğu var. PTT kargo ile Türkiye’nin heryerine gönderim mümkün. Detaylı bilgi şu linkte: Dolum Aparatı İstek Formu Aşağıdaki videoda vidalı kartuşların dolumu yer alıyor.
suleymancirit' Alıntı: Bana 220 gr kartuş için doldurma aparatı lazım , elinizde varmı , kaç TL , yeriniz hangi il , nasıl temin edebiliriz .Ekli dosyayı görüntüle 511507 Genişletmek için tıkla ... Hobi olarak yapıyorum. Başta kendim için yapmıştım. Sonra bayağı talep oldu. Şu videoda nasıl doldurulduğu var. PTT kargo ile Türkiye’nin heryerine gönderim mümkün. Detaylı bilgi şu linkte: Dolum Aparatı İstek Formu Aşağıdaki videoda vidalı kartuşların dolumu yer alıyor.
suleymancirit Balıkçı, doğa sever, kampçı , kamper karavancı Mesajlar 1,126 Tepkime Puanı 650 15 Mar 2019 #37 Sadece çakmak gazından dolum yapmak istiyorum . Piknik tüp aparatı istemiyorum . Çakmak gazı aparatının fiyatı 16.- TL midir ?
Sadece çakmak gazından dolum yapmak istiyorum . Piknik tüp aparatı istemiyorum . Çakmak gazı aparatının fiyatı 16.- TL midir ?
EvliyaCelebi2 Söz insanın aynasıdır.. Mesajlar 2,218 Tepkime Puanı 2,198 16 Mar 2019 #38 . Lisanssız LPG dolumu yapmak yasalara aykırı. Lütfen ilgili yasalara bakın. Tek kullanmalık olarak üretilmiş bir kartuş bile panelvanın havaya uçmasına yeterli. Bereket dolum açık havada ve tartılarak yapılmakta..
. Lisanssız LPG dolumu yapmak yasalara aykırı. Lütfen ilgili yasalara bakın. Tek kullanmalık olarak üretilmiş bir kartuş bile panelvanın havaya uçmasına yeterli. Bereket dolum açık havada ve tartılarak yapılmakta..