"DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahirisa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 164
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,344
Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

tüm ekibe tekrar teşekkürler

Etiketler
Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

ARKADAŞLAR YORGUNLUKTAN DOLAYI BUGÜN KENDİME GELEBİLDİM. BEN ETKİNLİĞİMİZE KATILAN TÜM DOSTLARIMIZA VE SPONSORLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ BORÇ BİLİRİM 2 AY SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE SAYGILARIMLA...

yarış sonuclarını acıklarmısınız yarıştık ama kacıncı olduğumuzu ögrenemeden gitmek zorunda kaldık
33 kapı numaraları cj 7 mümkünse kacıncı oldu. sonuncu felan sa söylemesenizde olur

aman metin hocam oluşum dönemindeki fındığı fazla tüketmemek daha iyi,
zira conta sorunu yaşanabiliyor

Hamdi Hocam
gülü seven dikenine katlanır deyip, ne var ne yok tükettik,

sonrası ...
öhenk ;D

HmdTkmn' Alıntı:
aman metin hocam oluşum dönemindeki fındığı fazla tüketmemek daha iyi,
zira conta sorunu yaşanabiliyor

güzel etkinlik olmuş kızımın düğünü nedeniyle gelemedim ,inşallah bidahaki sefere.

bekirgümüş' Alıntı:
güzel etkinlik olmuş kızımın düğünü nedeniyle gelemedim ,inşallah bidahaki sefere.
Bekir bey kızınıza ömür boyu mutluluklar bizim kamplar bitmez 3-5 araç bir araya geldikmi tamamdır.

mezeci_67' Alıntı:
Bekir bey kızınıza ömür boyu mutluluklar bizim kamplar bitmez 3-5 araç bir araya geldikmi tamamdır.
inşallah allah görüşmeyi nasip eder ,iyi dilekleriniz için çok teşekkürler,sağlıkla kalın .