DOUBLE DIN MULTİMEDYA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rottweiler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,625
Ynt: DOUBLE DIN MULTİMEDYA

Forumda bir arkadaşımız bu cihazdan satıyordu.

İlan Panosunda inceleyebilirsiniz arkadaşlar.

Etiketler

geçen hafta istanbuldaydım,sirkecide doğubanka gittim.

act,yon sport için double din mulimedya araştırdım.bir dükkanda buldum.
navgo marka cihazda yok yok herşeyi var ,

daha önce bir actyon sporta monte etmişler fotolarını gördüm.

çercevesi,arka koltuk başları için 2 ekran, geri görüş kamerası dahil 1.450 tl istediler ayrıca 150 tl de montaj işciliği.

bu markayı bilen arkadaş var mı ?

tavsie eder misiniz ,bir de fiyat nasıl ?

zokametre' Alıntı:
geçen hafta istanbuldaydım,sirkecide doğubanka gittim.

act,yon sport için double din mulimedya araştırdım.bir dükkanda buldum.
navgo marka cihazda yok yok herşeyi var ,

daha önce bir actyon sporta monte etmişler fotolarını gördüm.

çercevesi,arka koltuk başları için 2 ekran, geri görüş kamerası dahil 1.450 tl istediler ayrıca 150 tl de montaj işciliği.

bu markayı bilen arkadaş var mı ?

tavsie eder misiniz ,bir de fiyat nasıl ?

Servisi de 2000 küsür lira istiyor Xetec marka ürüne ama kafalık ekranı yok onda bildiğim kadarı ile

Cihaz %100 uyumlu ise olabilir

Direksiyondan kumandaya uyumlu mu sorsaydınız...

rottweiler' Alıntı:
Servisi de 2000 küsür lira istiyor Xetec marka ürüne ama kafalık ekranı yok onda bildiğim kadarı ile

Cihaz %100 uyumlu ise olabilir

Direksiyondan kumandaya uyumlu mu sorsaydınız...

bu tür sorunlarla ilgili sitedn araştırma yaptığım için özelikle sordum.

satıcı garanti verdi.direksiyondan kumanda,ger, vitese takınca geri görüş kameranın çalışması ....

tesisatı monte ederiz,tüm sistem çalışırsa ödeme yaparsın dediler.

kafama takılan husus cihazın markası iyimidir ?

daha öncede bir actiyon sporta takmışlar leptoplarından fotolara baktım.

fiyat bana uygun geldi işçilik dahil 1550 tl arka koltuk kafalığı için ekran fiyatı bile 2 tanesi 600 civarında cihaz sana o zaman 800 tl ye gelecek hangi markayı alırsan al 2 sene garanti veriyor kanunen gidip 2400 tl ye pioner de alsan 2 sen sonra bozulursa yine sıkıntı çekecen o nedenle normal fiyat diye düşünüyorum mersin de forum avm de media mark mağazasına pioner e 2400 t fiyat yazmışlar roadstar 700 tl nawtec e 460 tl yazmışlar hepsinde tv DVD navigasyon kart okuyucu usb girişi bulutut radyo özelliği var belki kafanda bşir fiyat oluşur diye yazdım bunları benim aracın üzerinde orijinal xetec dtm 665 model var naviextars tan güncel haritayı da yükledim çok güzel her araç için navigasyon lazım diye düşünüyorum

kaan2002' Alıntı:
fiyat bana uygun geldi işçilik dahil 1550 tl arka koltuk kafalığı için ekran fiyatı bile 2 tanesi 600 civarında cihaz sana o zaman 800 tl ye gelecek hangi markayı alırsan al 2 sene garanti veriyor kanunen gidip 2400 tl ye pioner de alsan 2 sen sonra bozulursa yine sıkıntı çekecen o nedenle normal fiyat diye düşünüyorum mersin de forum avm de media mark mağazasına pioner e 2400 t fiyat yazmışlar roadstar 700 tl nawtec e 460 tl yazmışlar hepsinde tv DVD navigasyon kart okuyucu usb girişi bulutut radyo özelliği var belki kafanda bşir fiyat oluşur diye yazdım bunları benim aracın üzerinde orijinal xetec dtm 665 model var naviextars tan güncel haritayı da yükledim çok güzel her araç için navigasyon lazım diye düşünüyorum

teşekkürler,dediğin gibi 2 yıl garanti süresi var.birazda şans işi elektronik cihazlar.bayramdan sonra istanbula gidip taktırmayı düşünüyorum.

Ynt: Double Dın Multimedya

Böyle bir şey var, ben de gidip bir bakacağım:

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ssangyong-navigasyon-bluetooth-navimex-ekranli-double-teyp-197734733/detay

ssangyong navi.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri