dslr kullanıcıları bana bazı sorularımda yardımcı olabilirmisiniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BBOYTED Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,969

BBOYTED

MEKANİK DAHİ
Yer
balıkesir ılıca kaplıcaları
Merhaba arkadaşlar sitenin bu bölümüne yeni göz attım off road dan çıkalım biraz : )
Canon sx 30 is kullanıcısıyım makina bence güzel sabit bir lensle 0 macro 2000 enstantene 35x zoom 14.2 mp ve birsürü çekim efekti sunuyor bunlardan bazıları balık gözü, çekilen resimde heryer siyah beyaz seçilen obje ye renk verme ,panoramik çekim,gülümsemeye duyarlı akıllı çekim,hd video çekimi gibi.
Dslr makinaya geçmek istiyorum ama fazla bilgim yok mesela bende makinada neden deklanjöre basılıyken ardarda çekim yapmıyor ( yapıyor ama çok yavaş ve kalitesiz)
ve lensler ile yapılan ayarlar ne işe yarar hangi lens kaç X zoom yapar ve elimdeki makinayla yaptıklarımı dslr bir makinayla yapabilirmiyim :-\
çekdiğim birkaç resim...

IMG_0002.jpg

IMG_1227.jpg

Etiketler
Ynt: dslr kullanıcıları bana bazı sorularımda yardımcı olabilirmisiniz

kendi bilgilerim dogrultusunda yardımcı olmaya çalışıyım peşpeşe cekim yapmak makinenin hızı ile alakalı lense gelincede tabiki dslr makine illde macro veya balıkgözü lens alıp çekebilirsiniz ama unutmayın kompakt makine gibi bi dügme ile herseyi yapamasınız her cekim için ayrı lens almanız lazım buda ciddi anlamda bir maliyet

Ynt: dslr kullanıcıları bana bazı sorularımda yardımcı olabilirmisiniz

djizzet' Alıntı:
kendi bilgilerim dogrultusunda yardımcı olmaya çalışıyım peşpeşe cekim yapmak makinenin hızı ile alakalı lense gelincede tabiki dslr makine illde macro veya balıkgözü lens alıp çekebilirsiniz ama unutmayın kompakt makine gibi bi dügme ile herseyi yapamasınız her cekim için ayrı lens almanız lazım buda ciddi anlamda bir maliyet
teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler