Kızımın Mitsubishi Pajero arazi aracı için lastik arayışındayım. Ben CJ'de Goodyear sonrası iki dönemdir Cooper kullanıyorum ve memnunum ancak Cooper fiyatları biraz uçmuş. Kabul edilebilir fiyatlarda Dunlop ve diğer çin markaları var. Çin malı lastiklerde yanaklar iki kat, pek güvenemedim. Dunlop kullanan arkadaşımız var mı, memnun mu ?
Biraz internet araştırmasının, biraz da vosvos'ta yıllarca dunlop kullanmanın verdiği güvenle Dunlop 215/70/R16 ST1 aldım. 5 adet lastik kredi kartı ile 12 taksit 960TL. 50TL de para puan kazandım, 910 liraya geldi. Ankara ve İstanbul için ücretsiz montaj da dahildi ama İzmir'de bayileri yokmuş.
fiyat çok uygunmuş güle güle kullanılsın emin abi. binek lastiklerinde dunlopun iyi olduğunu duymuştuk A/T de nasıl acaba tecrübelerini ve yorumlarını bekliyorum
selamlar
fiyat çok uygunmuş güle güle kullanılsın emin abi. binek lastiklerinde dunlopun iyi olduğunu duymuştuk A/T de nasıl acaba tecrübelerini ve yorumlarını bekliyorum
selamlar
Teşekkür ederim Sezgin. Lastikler ayda bir iki kere, o da ziyaretime gelirken benim ev yolunda arazi görecek. Yani %90 asfaltta kullanılacak. Aslında ST20 modeli daha uygundu ama otomobil lastiği görüntüsünde olduğu için Pajero'ya yakıştıramadım. Umarım asfaltta fazla ses yapmaz da kulağımı çınlatmazlar