Dünyadan İlginç Motosiklet Örnekleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TRİKESAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 172
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,359

Etiketler

Ynt: Dünyanın En Hızlı Motoru 1000 Bg. 0-100 km. 0.8 Sn.

Bu yarışta sadece 2 motor yarışıyor ,ikisininde gücü eşit yani resimdeki ikiside 1000bg iyi bakım yapan iyi karbürötör,filitre,ataşleme vs ayarlarını yapan lastik seçimini doğru yapan ve iyi ısıtan ve son olarakta sürücüsü iyi olan kazanıyor yani motorlar eşit.Zaten motorlar arasında saniye değil saliselerle kazanıyorlar.

Ynt: 2 metre lastikli motorsiklet,bin binebilirsen

Bu motor viraja girebiliyormu,o küçücük depo nekadar götürüyor.

Ynt: 4 Motorlu Mobylette Türk Yapımı

Bunun daha küçüğünü çok gördüm yatlarda hiç yer kaplamıyorlar hatta özel çantasının içine koyup yanınızda taşıyabiliyorsunuz.

Ynt: Savaş motorsikleti,top monteli

Ateş ettiğinde arkasında duran yandı bilmem kaç metre geri tepme kuvvetiyle arkaya doğru gider.

Ynt: Jaguar şeklinde motorsiklet

Ben Galatasaray lıyım aslan olarak sipariş vermiştim sersem herif jaguar yapmış.

Ynt: Dünyanın en uzun motorsikleti

Kaç metre ,bunu yapmak okadarda zor değil,hevesli biri bundan daha uzununu yapıp guines rekorunu kırıp ülkemizi tanıtabilir.

Bundan cok daha uzunu olur ama okadar uzun şaft i çericek motor lazım

Haklısınız ama okadar uzun şaftı yapan adam motoruda bir şekilde bulup monte eder.

Ynt: 2 metre lastikli motorsiklet,bin binebilirsen

Bunun yanında diğeri sinek gibi kaldı bununla kaza yapan yandı hele birde kazayla üstüne devrilirse resmen jiletle kazırlar adamı.

Boyun önemi yok, fonksiyon önemli... ) Acaba üstüne koltuk sayısını dolduracak kadar adam bindiğinde alet hareket edebiliyor mu???