selim bey teşekürler cevabınız için.bizde onun üzerinde yoğunlaşıyoruz ama ocak başından beri ilanda bu araç ve onca takip edene karşılık hala satılmadı.oysa izmirde bir aracla ilgilendim ve ben tekrar satıcıya dönene kadar ki bu zaman yaklaşık bir saaat hemen satıldı araç.ilan öğlen yayınlandı araç hemen satıldı :
Piyasaya göre uygun bir fiyat yazmıştır... Genelde çabuk satılan araçlar sonrasında oldukça masraf çıkartabiliyor... Aracı alıp sağlam vetanıdık bir ustaya götürmekte fayda var almadan önce...
selim bey teşekürler cevabınız için.bizde onun üzerinde yoğunlaşıyoruz ama ocak başından beri ilanda bu araç ve onca takip edene karşılık hala satılmadı.oysa izmirde bir aracla ilgilendim ve ben tekrar satıcıya dönene kadar ki bu zaman yaklaşık bir saaat hemen satıldı araç.ilan öğlen yayınlandı araç hemen satıldı :
bende yaklaşık 1 hafta önce 1993 model bir jlx satın aldım. Bu araca niyetlenmiştim fakat ekonomik olarak imkanım olmadı. İlandaki vitara hala fovori listemde durmakta. Bu aracın sahibi ile görüşmüştüm. Araç hakkında olumlu bilgiler verdi. Satılmadı diye de hemen önyargılı davranmayın nasip kısmet işleridir. Benim aldığım aracı 2 ay takip ettim öyle aldım. Eğer vaktiniz varsa gidip yerinde görün. Bana düşünülebilir bir araç gibi geldi.
yasakşehir07 ve değerli arkadaşlar merhabalar.Eğer hala ilgileniyorsanız bende de 1992 otomatik vitara jlx var iki yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat nasip oldu toki'den ev aldım şimdi vitara'mı satmak durumundayım.Şu anda Sahibinden sitesinde satışta ilan no:68947768 Ağrı'da öğretmenim.satış fiyatım 15,250. tlf:5337667741 tşk.
arkadaşım teşekürler.16 şubatta aldık bir v6 98 vitara.artık yoruldum ona bak buna bak ve saçma sapan araçlara bakmaktan ve sahiplerinden sonra bile bile bazı hatalarını göre göre aldık bir araç.en azından iki yıl sonra bile aldığım fiyatın birkaç bin eksiğine versem bile zarar etmem sanırım.kiralamış gibi sayarım kendimi ;D umarım insanlarımız daha insaflı olurlar.
teşekürler daha iyisi sizlerin olur inşallah.bugün çamura soktum bile ve fena değildi.standart haliyle bile benim ihtiyacımı görecek gibi sanırım ama zaman ne gösterir bakalım
yasaksehir nickli abim izmirdeki arac sanırım benim aracımdan bahsetiyorsun aracı ben ilanı koydum ve aracımı degiştirmek maksatlı otokente bi galericiye gittim sanırım o arada siz tekrar aradınız aracınıza bakmaya geliyorum die satılmiştı anlasmıstık alfaromeo ile takas ettim ve dükkanıma döndügüme ilanımı kaldırdım erttesi gün servise gittigimde alfaromeo nun 3 milyar masrafı oldugunu görünce geri gittim ve aracımı geri aldım o günden sonra ilan 1 ay süresince koyamıyormusuz bir ay sonra aracı tekrar ilana koydugumda sivasdan biri aradı izmirde akrabalarının oldugunu aracı göstermek istediklerini sölediler gösterdiler begendiler 100 tl kapora verdi kredi cıkacakmiş ben gene ilanı sildim bu sefer kredisi cıkmadıgı için arac gene bende kaldı
arac almadıysanız gelip aracıma bakabilirsiniz gene internete ilanı yok
aracın özeelikleri arac 2006 dan beri kulanıllmıyor
orj 110bindedir
aracımda lokal boya mevcut
ön koruma demiri
arka ceki demiri ve koruma demiri ( elektirikli)
yan krom barlar
istedmesi daha yere degmemiştir
muaynesini yaptırıp o sekilde veiririm isterseniz
detaylı bilgiyi 0506 636 15 20-0507 921 93 43
acil satıcam bilginizeee
aracın rengi siyah altı gri dir