<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="Öztürk FX" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
Öztürk FX' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
DUSTER şanzımanı ile GrandVitara şanzımanı arasında fark var.Grand Vitara daha iyidir.<br />
<br />
Duster sürüş konforu ile GrandVitara sürüş konforu arasında çok fark var.Grand Vitara daha iyidir.<br />
<br />
Yakıt ekonomisine gelirsek.Duster grand Vitara dan daha ekonomiktir.<br />
<br />
Uzun süre Suzuki kullandıysanız .Duster sizi hiç bir zaman memnun edemez.Bir sefer direksiyondan çok rahatsız olacaksınız.<br />
<br />
Yok kardeşim benim için bunlar önemli değil ,ben yakıt ekonomisine bakarım diyorsanız.Gözü kapalı DUSTER alın...Tepe tepe kullanın.Hiç bir sorun yaşamazsınız.<br />
<br />
Çünkü bu aracı aldığınız an ,her eksikliği kabul etmiş olursunuz.Ben öyle yaptım.Halada yapıyorum.Tepe tepe kullanıyorum...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>bugun bi arkadaşın 4x2 sini kullandım kalkışlarda atak ayrıca düşük devirlerde de iyi toparlıyor bence bu konuda vitardan daha iyi geldi bana ama kalkısta gaza yüklendiğimde önden kayma yapıyor bununda 4x4 auto modda olmycagnı düşünüyorum. iç görünüş ve donanım eksik kalıyor tabi ama benim için çokta olmazsa olmaz değil bu arada süspansiyonlarda suzukiye göre yumusak sarsıntılarda daha iyi hosuma gitti.<br />
genel olarak aklıma takılan bu arabada auto modda yakıt durumu nasıl olur bazı yazılarda 8 küsülü değerleri görünce biraz düşündürdü açıkcası tabi bu sürüş koşullarına göre değişebilir. birde bazı yazılarda şanzumanda yok işte orta kilit ön aks arka aks baglanyomu falan diye gördüm pek bi bilgim yok bu konuda, bu açıdan bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.</div>