muhsincim artık viraj demir çubuğunun bitaraflara kaçtığı raddedeyiz senin için bugün üşenmeyip şehir içinde giderken vidyo çektim ;D
divanı lügatı türk bugün yeniden yazılcak olsa herhalde arıycakları son şahıs sanıyorum sen olurdun. 'viraj demiri' denen olgu nedir? bir tararmısın google'ı kaç milyon sonuca ulaşacaksın heralde imla hatası olsa gerek okadar sonuç.. viraj demirine viraj demir çubuğu dersen sanırım yanlış bir olgu olmaz
her nesne söylemine göre bölgeden bölgedeye değişebilir sen şuan 'bakacak' mı 'bakıcak' mı tartışmasındasın boş adamlar gibi laf yapmanı tavsiye etmiyorum her yorumunda faşist lügatınla.
öztürk fx bana ''orta difransiyel'i '' tanımlarmısınız altınızdaki land rover discovery'mi yoksa subaru'mu? orta difransiyel kilidinin peki ne olduğunu tanımlayabilcek biri varmı? duster'da orta difransiyel varmış ve kilitleniyormuş ben bunu mossin nagant'tan sonra 2. defa duyuyorum. aracın altına baktığımda ön difransiyelden arka difransiyele uzanan tek parça dümdüz şaft görüyorum acaba benimkinemi orta difransiyel koymamışlar merak etmeye başladım. bu orta difransiyelinizi duster'ınızı askıya alıp görülcek bir açıdan fotolarsanız bana çok sevinirim. ayrıca duster'da arka difransiyele airlocker uygulaması yapılırsa bahsettiğiniz çapraz sıkıntılarıda tamamen ortadan kalkar. çoğu araçta tcs vb. sistemler varken duster'da ne tam manasıyla kilit nede sistem vardır buda onu bu koşullarda zaten fazlasıyla başarılı yapar.
sayın değirmen deresi sistemde bir hatamı var yoksa dacia bana kıyakmı geçti bilemeyceğim
lockta aracın sınırlarını zorlamakla auto arasında dünya kadar fark var o yüksek süratlerde. çünkü tahriği kesmiyor. direksiyon turuda fazla çevrilmediği için herangi bir kasma söz konusu olmuyor yada ben hissedemedim bilemiycem ama genede sıkıntı çıkarçağını sanmıyorum ön difransiyelde lock'un.
lift vidyosuda çok yakında hizmetinize girecek görürüz tahriğin hiç kesilmediğini iyi seyirler :-*
http://www.youtube.com/watch?v=fwbURzrEMZ8&feature=youtu.be