Duster 85 DCI Chip Tuning Video

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,141
Ynt: Duster 85 Dcı Chip Tuning Video

Selamlar.
Öncelikle benim aracim şuan orjinal yazilimda ama servis hala yazilimli bu diyor. O derece atakligi devam.ediyor. Bunun sebebini bilemiyorum, "motor iyi acilmis" diyor Cotecht.
Bu arada uzun yolda özellikle 4. 5. Viteste yazilim olmadigi cok hissediliyor. Eskiden 5. Vitesteki toplama uzama hissi artik yok.
Bu arada aracim 85lik Euro4benim ve DPF yok. Sizin araciniz da ayni mi?
Bu islemde EGR yazilimla iptal edildiginden biraZ duman atma oluyordu. Ama bu motor sagligi acisindan gerekli.
DPFli araclarda duman atma pek olmaz.Ben yazilimla ilgili sorun yasamadim. Zaten istediginiz zaman orjinale donebilirsiniz.

Etiketler

Aracım 90bg 4x4 Ambiance. Forumlarda zaman zaman yazıldığı üzere 100 km'de 4.8 litre gibi rakamlar hedefliyordum, ama ne yaptıysam (sabit 85 km hızla uzun süre gitmek, 2000 devri geçmemek ve rampalarda sabit gaz verip gerekince vites küçültmek dahil) 5.5 litrenin altına bir türlü düşüremedim. Gerçek bu.

Toplam 400-500 TL'yi geçmemek kaydıyla düşük-orta devirlerde tork artışı ve ekonomi amaçlı chip box uygulamasını İstanbul'da nerede yaptırabilirim?

Telefon ve adres bilgileri rica ediyorum.

turgut68' Alıntı:
Aracım 90bg 4x4 Ambiance. Forumlarda zaman zaman yazıldığı üzere 100 km'de 4.8 litre gibi rakamlar hedefliyordum, ama ne yaptıysam (sabit 85 km hızla uzun süre gitmek, 2000 devri geçmemek ve rampalarda sabit gaz verip gerekince vites küçültmek dahil) 5.5 litrenin altına bir türlü düşüremedim. Gerçek bu.

Toplam 400-500 TL'yi geçmemek kaydıyla düşük-orta devirlerde tork artışı ve ekonomi amaçlı chip box uygulamasını İstanbul'da nerede yaptırabilirim?

Telefon ve adres bilgileri rica ediyorum.

https://www.facebook.com/Ecufast?fref=ts

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.