Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 495,439
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Hayırlı olsun Ali bey. Çok güzel gözüküyor. Sürtme durumları varmı nasıl, lastikleri tavsiye edermisiniz?

Etiketler

Monti' Alıntı:
Hayırlı olsun Ali bey. Çok güzel gözüküyor. Sürtme durumları varmı nasıl, lastikleri tavsiye edermisiniz?
SAOLUN ARAZİ DAHA DENEMEDİM AMA ŞU an için sürtmeye yok tahminim de olmayacak ama en kısa zamanda denerim bence gayet güzel yumuşak bir lastik sürüşü bile daha zevkli 120 kadar çıktım bana öğle sesde gelmedi keşke önce alsaymışım fiyatı 950 tl YAKINDAN BAKINCA DAHA GÜZEL GÖRÜNÜYOR bence fotolarda tam belli değil gibi :

Fiyatıda makulmüş. Umarım off road performansındanda memnun kalırsınız. 2-3 ay sonra lastik alacağım zaman uzun dönem tecrübelerinizi sorarım artık size bu lastik ile ilgili.

Lastik cooper,lar hayırlı olsun ali kardeş

Monti' Alıntı:
Fiyatıda makulmüş. Umarım off road performansındanda memnun kalırsınız. 2-3 ay sonra lastik alacağım zaman uzun dönem tecrübelerinizi sorarım artık size bu lastik ile ilgili.
şu an kampanyası varmış liste fiyatı tanesi 402 TL dediler

ali şen' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D saolasın çok güldüm ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Yüzümüzden gülücük eksik olmasın darısı diğer dusterci kardeşlerimize

Ali Bey yeni lastikleriniz hayırlı olsun.

ümiterkan' Alıntı:
Ali Bey yeni lastikleriniz hayırlı olsun.
saolun teşekkür ederim sizinkide hayırlı olsun şuan için bir sürtme yok tahminim arazide de sürtmiyecek bakalım hayırlısı

Bunlar da resimlerin devamı, cep telefonu ile çekildi kusuruma bakmayın.

Umit bey sizinde lastikleriniz hayırlı olsun. Duster a çok yakışmış, nefis gözüküyor. BFG ve Cooper benimde en önemli iki adayım ve aralarında karar vermek çok zor olacak. her ikiside kendini kanıtlamış markalar. Cooper galiba daha Turkiyede sadece çok yeni. Ama arkasında da Çelik motor var. BFG zaten biliniyor.

Cevabınız için teşekkür ederim Monti bey ben İzmirdeyim, sayfasından baktım ama sadece istanbul ve ankarada var bayileri.

ümiterkan' Alıntı:
Bunlar da resimlerin devamı, cep telefonu ile çekildi kusuruma bakmayın.

Merhabalar dodikler ve BF GOODRİCH lastikler şahane olmuş. Dodikleri nereden temin ettiniz aceba ve fiyatı nedir? İnternette çok aradım fakat bulamadım. Lastiklere gelince internette bir kaç sitede buldum, 350-400 tl arası fiyatlarla doğru mudur, siz kaç liraya aldınız?