Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
Gecmis olsun ne gibi sorun oldu bende de var aks başlari otuyor donuslerde bikac bayiye sordum kimse bu sorunu yasamamis bana ozel mi anlamadim. Ustelik cukurlardan yoldaki logar kapaklardan bile kacarim hala arastirmaktayim
motor üst kapakta buharlaşan yağ, hava borusuna aktarılılıyor o boruyla yanılmıyorsam, plast-kauçuk malzeme, uygun aynı tip boruyla hallolur... garanti bitmişse, sanayide bu tip boru malzeme satan yerlerden ucuza tedarik edilebilir...
Daha öncede bahsettim egzoz da paslanma oluşmaya başlamıştı , zımparayla pasını indirip balata spreyi ile temizledim ve 600 derece ısıya dayanıklı boya aldım ve boyadım
Boya işine bulaşmışken arka kampanalarıda boyadım toplam maliyet 30 tl oldu 2 tüp sprey
Süleyman kaptan, alttan 2nci resim olan, kaput altı fitil olayını kaça mal ettin bilmiyorum ama burda ben sanayi de 10 tl ye halletmiştim. hatta buralara bir yere de resmini koymustum. bulabilirsem yeniden koyayım
Evet okumuştum engin , onu burdanda halledebilirdimde gittim fitilciye yüksek fitil bulamadım önden basıyor ama yanlardan basmadığını tesbit ettim bu daha yüksek artı amortisör kafalarının kapaklarıyla birlikte olduğu için bunu aldım
troyexplorer' Alıntı:
Evet okumuştum engin , onu burdanda halledebilirdimde gittim fitilciye yüksek fitil bulamadım önden basıyor ama yanlardan basmadığını tesbit ettim bu daha yüksek artı amortisör kafalarının kapaklarıyla birlikte olduğu için bunu aldım