KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi
Benim bu işlere yatkınlığım ve takım taklavata sahip olmam el becerisinden ziyade işimle bağlantılı , denizde dolaşırken bir problem olduğunda dur bir ustaya uğruyayim deme şansı yok elele başbaşasın sıkıntılarla mecburen anlamak zorundayım
troyexplorer' Alıntı:
Evet baktım orda 1 tane değil baya bi kablo var orta konsola doğruda , ön konsol sökülmeden müdahele etmek zor gibi gözüküyor bi çare bulurum merak etme bakıma giricem bu hafta polen filtresine oralardan müdahele ediliyor sanırım bakarım o zaman
Kronik olduğunu düşünmediğim birşey daha; 15 gündür arka taraftan bozuk yollarda şu ilk kalkıştaki sese benzer luk luk luk bir ses vardı sebebini buldum arka koltuğun sırt tarafının aracın zemnine bağlı bağlantı ayağının vidası gevşemiş
Sırtlığı çok sık indirip kaldırıyorum, o olay orayı sürekli esnetiyor oda olabilir yada romen iyi sıkmamışta olabilir koltuğu çıkartıp tüm vidaları kontrol edicem
Olay kroniğe döndü çünkü vida gevşek değil ve artı sırtlığın diğer tarafı pimle sabitlenmiş pimde geçtiği yerde demir birbirne vurmasıyla yine sese yol açıyor resimler aşağıda
Gevşek olmayan bağlantı ayağının yalpalamasının sebebine gelince; altındaki saça ufak ufak sallana sallana yer yapmış yer yapınca daha çok sallanmaya başlamış çaresi var yine malzeme işi
Resimde taban saçındaki izi görebilirsiniz
Suleyman abi cok zaman harcamak gerek ve bölge bölge izole edip sessizlikten emin olmak gerek.
Ben musait bos bir arsa buldum bozuk zemin. Bagaj sag-sol plastiklerden gelen ses icin TEST ALANI olarak orayi kullanicam.
O sesi kesicegime inaniyorum.
Toplamda 7 adet plastik parca sokucem. Haftasonumu ayirmayi dusunuyorum.
Nasip.