Duster ile Kar ve Çamur Keyfi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,972

ümiterkan

Zirve
Yer
Rize
Bugün biz de Duster'ı yoldan çıkardık :D Kar ve Çamur banyosu yaptık. Birkaç kare

http://www.youtube.com/watch?v=PtU9CVVuhHo

http://www.youtube.com/watch?v=Kwuh7o4vVc0

http://www.youtube.com/watch?v=ilhqyD9QUwA

http://www.youtube.com/watch?v=_VzYlY-Uf7g

http://www.youtube.com/watch?v=0niD6MrsfGM

Yer: Çayeli Dağları-Rize

Etiketler
Ynt: Duster ile Kar ve Çamur Keyfi

Resimlere devam...

index.php

DSCF4454.jpg

IMG_0843.jpg

DSCF4460.jpg

IMG_0854.jpg

Gezi güzel olmuşta arabayı yardan aşağı atacakmışsınız. Biz aynı düzey karda zorlanmamıştık. demekki buzlanma farkı etkiliyor.

kahraman1520' Alıntı:
Gezi güzel olmuşta arabayı yardan aşağı atacakmışsınız. Biz aynı düzey karda zorlanmamıştık. demekki buzlanma farkı etkiliyor.

Araba karda askıda kalınca ne ileri ne geri gidebildik. Ama şu bir gerçek ki kardan giderken öncü araç Duster idi. Samurai'de iyi lastik ve ağır devir 4 çeker olmasına rağmen ben ne kadar ve nereye kadar gidebildiysem o da o kadar ilerleyebildi. Karda ilerlerken en çok rampa yukarı çıkışlarda virajlarda hız kesilmesinden dolayı zorlandık. Zincir şart. Duster'ın kar performansına hasta kaldım.

Benimle gelen arkadaşlar aracın 4 çeker performansına ve süspansiyonlarına hayran kaldılar, Bir de Kaloriferinin ne kadar iyi ısıttığına, bu kaloriferde sucuk pişer diyorlar ;D

umiterkan' Alıntı:
... Zincir şart. Duster'ın kar performansına hasta kaldım.

....., Bir de Kaloriferinin ne kadar iyi ısıttığına, bu kaloriferde sucuk pişer diyorlar ;D

He he he

Çok üşümüşler galiba. ;D

Güzel gezi olmuş ümiterkan.

Ama dıştan gözlemlediklerim:

1. Kütükleri sakat yerleştirmişsiniz, az daha çukura düşecekmiş.
2.Zincir olmaması büyük hata.
3.Galiba kazma küreğiniz de yoktu... Olmalıydı.
4.O zorlandığınız yerde (kahraman da yazmış) uçurum tehlikesi varmış. Önemli olan, bu tür hayati tehlikelere düşmemek, hatta yakınından bile geçmemek.
5.O tepedeki ateş güzel gitmiş arkadaş. ;D
6.Makinist videoya ses vermemiş.

Ümiretkan, tekrar bakınca dikkatimi çekti; sizinki "kar keyfi" olmuş. Ortada çamur yok.
;D ::smiley:

olguncandan' Alıntı:
Ümiretkan, tekrar bakınca dikkatimi çekti; sizinki "kar keyfi" olmuş. Ortada çamur yok.
;D ::smiley:

Çamur da vardı ama resimlerde yok maalesef, araçtan inip de kimse çekmedi :D

video lara bakınca sanki duster biraz eksik mi kalmış ne :smiley::smiley::smiley:

ya da benim duster den beklentim daha fazla.

mogaba' Alıntı:
video lara bakınca sanki duster biraz eksik mi kalmış ne :smiley::smiley::smiley:

ya da benim duster den beklentim daha fazla.

Eksik kalıp kalmadığını yakında göreceksiniz. Güzel çekimler yapacaz. Samurai kullanan arkadaş bile Duster almayı düşünüyor desem ;D

guzel gezı olmus umıterkan bey resımlerın devamını beklıyoruz
ayrıca cayelının hangı dagındasınız daha dogrusu hangı yayladasınız

up8453' Alıntı:
guzel gezı olmus umıterkan bey resımlerın devamını beklıyoruz
ayrıca cayelının hangı dagındasınız daha dogrusu hangı yayladasınız

Çayeli Ağaran Şelalesinin bulunduğu dağın zirvesi.

bence uygun bir lastikle buralardan hiç zorlanmadan illerleyebilirsiniz.üzerindeki satandart lastiklerle bile iyi iş çıkarıyor.

Videolarda takıldığımız yer, daha önce geçtiğimiz ama ileride virajlı ve rampa yerde takıldık diye tekrar geri dönüp kaptırarak tekrar çıkalım diye geldiğimiz yer. Ama olmadı bu sefer araç askıda patinaja düştü ve arkası yar tarafına kaymaya başladı. Zirveye çıkana kadar yaklaşık 4-5km boyunca hep karda gittik. Anlatılmaz yaşanır ne diyeyim :D

umiterkan' Alıntı:
Videolarda takıldığımız yer, daha önce geçtiğimiz ama ileride virajlı ve rampa yerde takıldık diye tekrar geri dönüp kaptırarak tekrar çıkalım diye geldiğimiz yer. Ama olmadı bu sefer araç askıda patinaja düştü ve arkası yar tarafına kaymaya başladı. Zirveye çıkana kadar yaklaşık 4-5km boyunca hep karda gittik. Anlatılmaz yaşanır ne diyeyim :D

güzel videolarınız; detaylı anlatımlarınız ve bu topiğe kazandırdıklarınız için çok çok teşekkürler :smiley::smiley::smiley::smiley: emeğinize sağlık :smiley:

umiterkan resimler ve videolar için teşekkürler yakından takip ediyorum düşünülmesi gereken araç diye bilirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri