Duster Koruma Paketi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SysteC28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,590

SysteC28

Yeni Üye
Mesajlar
10
Tepkime Puanı
0
Arkadaşlar aracımı alalı bir hafta oldu koruma paketi taktırmayı düşünüyorum fakat serviste 1200 tl civarında bunu internetten veya dışarda temin edebilirmiyiz ? Taktıran varmı ?
 

Etiketler
Ynt: Duster Koruma Paketi

SysteC28' Alıntı:
Arkadaşlar aracımı alalı bir hafta oldu koruma paketi taktırmayı düşünüyorum fakat serviste 1200 tl civarında bunu internetten veya dışarda temin edebilirmiyiz ? Taktıran varmı ?
Paketin içeriğini biliyormusunuz, bilmiyorsanız önce onu bi sorun bence. Çünkü bende 2012'de sıfır aldığım Dusterıma koruma paketi almıştım ve içeriğinde;
-Ön kaput komple film kaplama
- Renkli cam filmi
- Alt koruma dedikleri, aracın altına pütür kaplama
- Koltuk koruma dedikleri uygulama (Sanırım koltuklara kir tutmaması için bi kimyasal sıkıyorlar)
- Boya koruma
vardı. Yani sizin düşündüğünüz gibi demirden, çelikten takılan parçalar yok. Belki şimdi paketin içeriği değişmiştir onu bilemem tabi.
 

Ynt: Duster Koruma Paketi

1,5 ay önce aracımı aldım. ben de çok istedim koruma (macera) paketini almayı servis önce 1500 tl gibi bir rakam çıkardı; sora kampanya var 900 tl ye düştü dedi. yan sanayide araştırdığım kadarıyla 150 tl ye sadece çamurluklar için olanı var(dodik dedikleri).Ama yan sanayi orijinaline ne kadar yakın bilemiyorum. şu anda düşünüyorum da çok da önemli bir şey değil bence. karar sizin...
Unutmadan söyleyeyim kaportacı arkadaşlar aralıklardan toz girdiğini ve içirisinde biriken tozu temizlemenin mümkün olmadığını düşündükleri için pek tavsiye etmiyorlar.
 

Ynt: Duster Koruma Paketi

Bende o şekilde düşündüm dışarda pek orjinaline yakın bişey bulamadım ancak orjinalini incelediğimdede çok fazla kaliteli bişey göremedim, o rakamlara taktırılabilecek bi özellik değil 300 400 tl'lik bi fiyat olsa taktırırdım hemen
 

Ynt: Duster Koruma Paketi

Çok doğru, Renault + Dacia da aksesuar çok pahalı, bir krom sis farı çerçevesi sordum 100 küsür dediler.
Şiddetle kınıyorum bu konuda Reno + Dacia yı. Maliyeti nedir ki bunların; 1 e 10 kazanmak da olmaz ki !!!

Sonradan takılan media nav var dediler , kaça dedim 2400 tl kampanyada 1900 e düşüyor dendi. o paraya loptop bilgisayar yada LCD TV alınıyor kardeşim. Aksesuar çook pahalı çok. Adam gibi fiyat koysunlar da isteyen alsın istemeyen almasın, sürümden kazanmak diye birşey var.
 



ben de o çamurluk ve kapılara yapıştırılan siyah plastikleri sordum 1500 tl dediler henüz kıyıp da taktıramadım. e baydan, ali expressten, romanyadan falan bulunur mu acaba.

bir de renault panjurları var bunların. onu da takmayı düşünmekteyim. ebaydan falan hiç alış veriş yapmadım nasıl yapılır onu da bilmiyorum ,


D2


D2
 
Son düzenleme:


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,743
Kayıtlı Üye Sayımız
172,148
Kaydolan Son Üyemiz
perdeci71

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst