<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Duster Laurette sis farı hangi Renault ile uyumlu?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="mimar_ankara" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
mimar_ankara' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ankara kazımkarabekirdeki sanayi sitesinde bir renault parçacısından aldım. farlar çifti 55 tl. ama alırken içinde ampulü olup olmadığına dikkat edin. Ampuller fiyata dahil olsun. Sanayide 60 tl ye takıyor oto elektrikçiler. Ama ben garanti bozulabilir endişesiyle karum renault servise 170 liraya taktırdım. 110 lira fazla ama garanti bozulmasın diye ödedim ne yapalım...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Servis çoğu duster 'ları servisten park sensörünü takıp hediye olarak veriyor, kendileri takıyorlar, hatta bu aralar gprs veriyorlar ve kablo bağlantılarını kendileri yapıyorlar, demek istediğim şudur ki, yaptıkları işlemlerin hiç biri kağıt üstünde değil, yani arabanıza yapılan uygulama bir belge olarak size verilmiyor. Her yaptırdığımız işlem garantiyi bozucaksa, ilk önce kendi yaptıkları garantiyi bozar. Düşünün x galerisinde aracınıza park sensörü takıp verdiler ve aracınızda sorun çıkıyor, x yerine y galerisine gidip, aracta sorun var dediğinizde park sensöründen dolayı diyorlar ve servise girmeyeceğini iddaa ediyorlar. Biraz mantıksız bir olay, şu da unutulmamalıdır ki, <br />
<br />
Aracınıza elektrik tesisatında dışardan bir şey taktırıyorsunuz ve tesisatınız yandı (yanmazda biz yandı diyelim) sadece elektrik tesisatınının garantisi bozulur, komple aracın garantisi bozulmaz bilginiz olsun.</div>