Duster Şamandıra ve Gösterge Değişimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lysmhc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,371

lysmhc

Ana Kamp
2011 model Laureta 4x4 aracımın yakıt göstergesindeki tutarsızlıktan dolayı servise gittim.Aracın şase numarası ile sisteme girdiler ve aracın şamandırasının ve yakıt göstergesinin değişeceğini söyleyip parça sipariş ettiler.Şamandırayı ve göstergeyi değiştiren arkadaşlar oldu mu ve yakıt göstergesindeki sorun çözüldü mü?

Etiketler
Ynt: Duster Şamandıra ve Gösterge Değişimi

ne kadar fark vardı gösterge ile bilgisayar arasında

Şöyle izah edeyim.Aracımın deposunu doldurdum.İlerleyen kilometreler göstergeden normal olarak bir diş eksildi.Sonra epey zaman eksilme olmadı göstergede ve bir gün birden gösterge yarım deponun altına indi.Yani birer birer eksilmesi gereken gösterge aniden yarım deponun altına indi.Servisle bu sorunu görüştüğümde şamandıranın ve göstergenin değişeceğini bana iletip sipariş verdiler.

Bugün servile konuştuğumda 02.2011 tarihinden önce üretilen "Duster" larda yakıt göstergesi sorunu olabiliyormuş.02.2011 tarihinden sonra üretilen araçlarda bu soruna neden olacak parçalar iyileştirilmiş.Servisin ifadesi bu şekilde.Geçen gün aynı sorun yüzünden bir öğretmen arkadaşın Duster'ının şamandırası ve göstergesi değişti.Haliyle gösterge değişince(sıfır gösterge takıldı) aracın kilometre bilgisi de sıfırdan tekrar başladı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri