Öncelikle arka sis farını açıp kapatarak tepkimi belli ediyorum o arkadaşlara, gerekirse de dörtlüleri yakarak; belki baştan tedirgin oluyorlar ama bizimkiler de göz sonuçta, birilerinin zevki için ben üç aynadan yansıyan o gereksiz ışığı çekmek zorunda değilim; önümü göremiyorum..bulnes' Alıntı:Ama işte güvenli sürüş yapabilmem için mecburen yol veriyorum onlara
mertakbaş' Alıntı:Öncelikle arka sis farını açıp kapatarak tepkimi belli ediyorum o arkadaşlara, gerekirse de dörtlüleri yakarak; belki baştan tedirgin oluyorlar ama bizimkiler de göz sonuçta, birilerinin zevki için ben üç aynadan yansıyan o gereksiz ışığı çekmek zorunda değilim; önümü göremiyorum..
Son olarak da solladıklarına uzunları yakarak tepkimi son safhaya taşıyorum.
Özetle: Takmayın şu "xenon" ampulleri araçlarınıza lütfen!
Arka sis farı vardır ya, nasıl olmazbulnes' Alıntı:Kendince çözüm bulmuşsunuz tebrikler. Benim aracımda sis lambası yok ama açıkcası dörtlü olabilir pekala mantıklı geldi bu. En azından o da çekinir biraz![]()
![]()
mertakbaş' Alıntı:Arka sis farı vardır ya, nasıl olmaz![]()
Bu arada Duster, yüksekte olduğu için bizim arka sis farımız arkamdaki sürücünün gözünün "içine içine" parlıyor ve bu da uyarmaya yetiyor. Biliyorum önünde ben seyir halinde oluyorum o esnada ama, bu furyaya bir şekilde dur denilmeli.