Duster'ım Soğukta Geç Çalışıyor.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan off road runner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,359
Müthiş bir teknik yardım tavsiyesi,yazılan açıklamayı okumasaydım bayağı cahil kalacaktım.Neymiş efendim ..baktırırdım.Yahu zaten tamirciye gidecekse sıkıntı giderilipte teslim edilecek; tamirciye ne yapacagını tavsiye edeceksem neden tamirciye gideyim ki.
geriye daha birçok şey kaldı da senin aklın ermez.Mesela Jiğle sisteminde bir sıkıntı olabilirmi?Ha tabiki senin jiğle nedir nerededir bildiğinden de şüpheliyim.

Müthiş bir teknik yardım tavsiyesi,yazılan açıklamayı okumasaydım bayağı cahil kalacaktım.Neymiş efendim ..baktırırdım.Yahu zaten tamirciye gidecekse sıkıntı giderilipte teslim edilecek; tamirciye ne yapacagını tavsiye edeceksem neden tamirciye gideyim ki.
geriye daha birçok şey kaldı da senin aklın ermez.Mesela Jiğle sisteminde bir sıkıntı olabilirmi?Ha tabiki senin jiğle nedir nerededir bildiğinden de şüpheliyim.
Lan dingil Beni zikretme artık uyarmadı deme

Son düzenleme:

Af edersiniz ama burada herkesin niki veya gercek ismi var.İstediğiniz kadar kızabilirsiniz ama terbiyesizlik edemezsiniz hele ki 64 yaşındaki bir insna hiç edemezsiniz.Ne hitap şekliniz terbiye sınırları içinde nede tehdidiniz.
Ama Jiğlenin ne olduğunu bilmediğiniz kesin,sinirlenmenizden belli

Af edersiniz ama burada herkesin niki veya gercek ismi var.İstediğiniz kadar kızabilirsiniz ama terbiyesizlik edemezsiniz hele ki 64 yaşındaki bir insna hiç edemezsiniz.Ne hitap şekliniz terbiye sınırları içinde nede tehdidiniz.
Ama Jiğlenin ne olduğunu bilmediğiniz kesin,sinirlenmenizden belli
TerbiyesiLiğin alasını yaparım gerekirse bu son uyarımdır!!!!!!!

Son uyarın için teşekkür ederim de korkmam mı gerek,ayrıca neden korkacagım ki? sizin bu konuda bilginiz olmadığını; ortaya yuvarlak laflar ettiğinizi yazıyorum beni tehdit ile susturmayı deneyeceğinize sizde olduğunu iddia ettiğiniz bilginizi sunupta beni utandırıp sustursanıza.
Ne dersiniz teknik konuşabilecek bilginiz varmı?

Son uyarın için teşekkür ederim de korkmam mı gerek,ayrıca neden korkacagım ki? sizin bu konuda bilginiz olmadığını; ortaya yuvarlak laflar ettiğinizi yazıyorum beni tehdit ile susturmayı deneyeceğinize sizde olduğunu iddia ettiğiniz bilginizi sunupta beni utandırıp sustursanıza.
Ne dersiniz teknik konuşabilecek bilginiz varmı?
Artık özele geçelim

Arkadaşlar, ben aracımdaki sorun hakkında yardımcı olabilecek, fikri olan var mı diye bu sayfayı açtım. Lütfen ( haklı veya haksız ) burada atışmayın, birbirinize laf söylemeyin. Belli ki ikinizde bana yardımcı olmak için cevap yazdınız. Verdiğiniz bilgi doğru veya yanlış ama niyetiniz iyi. Zaten başta yazdığım gibi 2 yetkili servise gittim onlar bile yanıt veremedi. Sizlerden artık atışmamanızı rica ediyorum. selamlar.

Arada çıkar burda böyle vakalar arkadaşım, ben yıllardan beri alışığım işi gücü yoktur yada emeklidir evde oturup kime sarsam diye düşünürler
Sanal ortamın azizliği diyelim

Arada çıkar burda böyle vakalar arkadaşım, ben yıllardan beri alışığım işi gücü yoktur yada emeklidir evde oturup kime sarsam diye düşünürler
Yahu sen ne kadar terbiyesiz vede seviyesiz kişisin böyle.
NE DEMEK ÖZELDEN ANLADIĞIN DİLDEN KONUŞUNCA SUSTUN
Terbiyesiz adam özelden yazdığın agıza alınmayacak eşcinsel içerikli pespaye laflar.
Böyle eşcinsel içerikleri böylesine marifet sandığına göre her halde kendine uygulatıyorsun,alışmışsın herkesi kendin gibi zannediyorsun.
Hem cahilsin hem ukela hemde terbiyesiz.Hani bir de tehdit ediyorsun çok ta korktum.

Yahu sen ne kadar terbiyesiz vede seviyesiz kişisin böyle.
NE DEMEK ÖZELDEN ANLADIĞIN DİLDEN KONUŞUNCA SUSTUN
Terbiyesiz adam özelden yazdığın agıza alınmayacak eşcinsel içerikli pespaye laflar.
Böyle eşcinsel içerikleri böylesine marifet sandığına göre her halde kendine uygulatıyorsun,alışmışsın herkesi kendin gibi zannediyorsun.
Hem cahilsin hem ukela hemde terbiyesiz.Hani bir de tehdit ediyorsun çok ta korktum.
Sen yazmaya devam et ben özelden toplu halde cevaplarım

Büyük laflar eden beyefendi benim işim gücüm var.Kendim devlet memurluğu yapan inşaat mühendisiyim,epey ve farklı hobilerim becerilerim vardır.Tüplü dalış,yamaç paraşütü,pilotluk resmi belgelerim vardır.tam 42 yıllık sürücü belgesi sahibiyim,ehliyeti aldığım zaman daha ehliyet sınıfları harfle yapılmazdı üzerinde AGIRVASITA ehliyeti yazardı.Siz yıllardır her halde sanal ortamda palavra atmaya alışıksınız.Beyefendi benim için işi gücü yoktur dediğiniz için benimde sorma hakkım doğdu.Zatıaliniz ne iş yaparlar nasıl para kazanırlar acaba?
Hakaret etmekten galiz küfürler yazmaktan başka becerebildiğiniz bir hobiniz özelliğiniz varmıdır? tabiki burada bilgiçlik taslamaktan başka.
Bak unutmuşum bir soru sormuştum her halde bilmediğinizden cevap yerine hakaret yazmıştınız,ben yine sorayım o herşeyini bildiğiniz aracınızda jigle nerede acaba? Haa jiğle nedir biliyormusunuz sahi?

Sen yazmaya devam et ben özelden toplu halde cevaplarım
Aklın yok bilgin yok burada cevap yazamıyorsun ,ayrıca korkak olduğundan tutup özelden aklın sıra hakaret ediyorsun ama yazdıklarınla kendini anlatıyorsun bunun bile farkına varamayacak kadar bilgisiz tecrübesizsin.

Büyük laflar eden beyefendi benim işim gücüm var.Kendim devlet memurluğu yapan inşaat mühendisiyim,epey ve farklı hobilerim becerilerim vardır.Tüplü dalış,yamaç paraşütü,pilotluk resmi belgelerim vardır.tam 42 yıllık sürücü belgesi sahibiyim,ehliyeti aldığım zaman daha ehliyet sınıfları harfle yapılmazdı üzerinde AGIRVASITA ehliyeti yazardı.Siz yıllardır her halde sanal ortamda palavra atmaya alışıksınız.Beyefendi benim için işi gücü yoktur dediğiniz için benimde sorma hakkım doğdu.Zatıaliniz ne iş yaparlar nasıl para kazanırlar acaba?
Hakaret etmekten galiz küfürler yazmaktan başka becerebildiğiniz bir hobiniz özelliğiniz varmıdır? tabiki burada bilgiçlik taslamaktan başka.
Bak unutmuşum bir soru sormuştum her halde bilmediğinizden cevap yerine hakaret yazmıştınız,ben yine sorayım o herşeyini bildiğiniz aracınızda jigle nerede acaba? Haa jiğle nedir biliyormusunuz sahi?
Yoksun vesselam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR