Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,955
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Sağol ufuk abi senin koca oğlana göre güzel çamurlar var ama cumartesi gelebilsen çok güzel olurdu
Vallahi gelmek istiyorum ama esimle simdi konusdum Kandiramadim ki Yaslandikca kilibik olmaya basladim belki yarin alisverise filan gider kandirabilirim

Etiketler
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Merhaba arkadaşlar, günlerdir konuyu takip ediyorum , herşey düşünülmüş harika bir org. olarak görünüyor.
Düzce takımı kutlarım.
Katılacak herkese şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
Organizasyonda fotoğraf çekmek ve bu eğlenceli havayı solumak için bulunmak istiyorum.
Kendi aracım yok , İstanbul Avrupa yakasındayım, beni aracına misafir olarak kabul edebilecek kişiler varmıdır acaba
Cumartesi sabahından itibaren katılabilirim.

ufukozkan' Alıntı:
Vallahi gelmek istiyorum ama esimle simdi konusdum Kandiramadim ki Yaslandikca kilibik olmaya basladim belki yarin alisverise filan gider kandirabilirim
e o işin de sırrını sen biliyorsundur artık

Çok teşekkür ediyor ve sizleri de bekliyoruz, en son olmadı bir otobüsle ikibuçuk saatte buradasınız burda hertürlü sizleri karşılar ve alana götürürüz

Serkan bey şaka gibisiniz. Yeni bir şehir inşa etmek gerekse yarına onuda edersiniz siz. Oldu olacak lastikte getirin bol bol da benim gibi kabak lastikliler nasiplensin çamurdan ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Serkan bey şaka gibisiniz. Yeni bir şehir inşa etmek gerekse yarına onuda edersiniz siz. Oldu olacak lastikte getirin bol bol da benim gibi kabak lastikliler nasiplensin çamurdan ;D
yok lastik olursa batmazsınız sonra bizlerde eğlenemeyiz iltifatınız için teşekkürler

BENDE ÇOK KATILMAK ISTIYORUM AMA YANIMA MASRAFLARA ORTAK OLCAK ARKADAS BULAMADIM KARABUK ZONGULDAK BARTIN KASTAMAONU TARAFINDAN BENIMLE GELECEK BIRISI VARSA HEMEN HABER VERSIN GIDELIM KACIRMAYALIM BU SENLIGI

desteğinizden dolayı ciddi ciddi cumadan gelmeyi düşünmeye başladım.kaç gibi çıkmam lazım cuma günü sizide yormamak açısından soruyorum.

listenin son hali budur burdan devam ediniz

Ankara yada İstanbul farketmez 2 saatte Düzce de siniz saat problem değil istediğiniz zaman gelin 10 dakikada yanınızdayım

Çiğdem hanım tamam mı son kararınız Cuma mı geliyorsunuz belli oldumu

Arkadaşlar bana müsade yorgunluktan gözlerim kapanıyor ve sabah erkenden kamp alanına çıkıcam
ilaçlama yapılacak başında durmam lazım sorusu olan varsa yazsın sabah cevaplarım

Çiğdem hanım listeyi yanlış güncellediniz. Hangi gün katılım olacak ona göre güncellemiştim ben daha eski bir noktadan kopyalama yaptınız.

Ben adımı 9. sayfadaki, 174 no.' lu mesajla silmiştim listeden (http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.msg273257#msg273257) .
O zamandan beri online olmadım. Adım gene lson 14 15 listede ???

. . . İ s t e m i y o r u m . . .

.....Ben, adımı listeye kendim ekleyebilecek/çıkarabilecek özgürlükte olduğumu düşünüyorum.....

. . b i ş e y de d e m i y o r u m . .

L i s t e y i d e g ü n c e l l e m i y o r u m ,
n a s ı l o l s a b i r i s i 5 - 1 0 m e s a j ö n c e k i l i s t e y i k u l l a n ı p b o z a c a k g e n e !
??? ;D​

Benim durumum hala net değil, ama %80 Ok!
Cumartesi sabahı için hemen Ankara çıkışında toplanma organize eder miyiz lütfen.......
Teşekkürler.......
AlFoNsE.....

iyi günler. Pazar sabahı orada olsak organizasyona katılabilirmiyiz. saygılarımla

hakanbusa' Alıntı:
iyi günler. Pazar sabahı orada olsak organizasyona katılabilirmiyiz. saygılarımla
izlemekmi istersiniz oyunlara mı katılacaksız. oyunlara katılacalsanız 08.30 kamp alanında olmalısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...