Vallahi gelmek istiyorum ama esimle simdi konusdum Kandiramadim ki Yaslandikca kilibik olmaya basladim belki yarin alisverise filan gider kandirabilirim
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)
Merhaba arkadaşlar, günlerdir konuyu takip ediyorum , herşey düşünülmüş harika bir org. olarak görünüyor.
Düzce takımı kutlarım.
Katılacak herkese şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
Organizasyonda fotoğraf çekmek ve bu eğlenceli havayı solumak için bulunmak istiyorum.
Kendi aracım yok , İstanbul Avrupa yakasındayım, beni aracına misafir olarak kabul edebilecek kişiler varmıdır acaba
Cumartesi sabahından itibaren katılabilirim.
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)
ufukozkan' Alıntı:
Vallahi gelmek istiyorum ama esimle simdi konusdum Kandiramadim ki Yaslandikca kilibik olmaya basladim belki yarin alisverise filan gider kandirabilirim
bilun' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, günlerdir konuyu takip ediyorum , herşey düşünülmüş harika bir org. olarak görünüyor.
Düzce takımı kutlarım.
Katılacak herkese şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
Organizasyonda fotoğraf çekmek ve bu eğlenceli havayı solumak için bulunmak istiyorum.
Kendi aracım yok , İstanbul Avrupa yakasındayım, beni aracına misafir olarak kabul edebilecek kişiler varmıdır acaba
Cumartesi sabahından itibaren katılabilirim.
Çok teşekkür ediyor ve sizleri de bekliyoruz, en son olmadı bir otobüsle ikibuçuk saatte buradasınız burda hertürlü sizleri karşılar ve alana götürürüz
DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Merhaba yağış durumuna karşı kamp alanına çıkışlardan birine sert malzeme döktürdük yakılacak odunlar hazırlandı
cuma sabah ilaçlama yapılacak siz kaç gibi gelirsiniz otobandan çıkmadan arayın sizi alalım çok yakın ama karışmasın
kafanız, cuma günü geleneler Tem otoyolu Kaynaşlı gişelerinden çıkın 0 532 440 81 81 Serkan arayın
şuan kullanacağımız güzargahta kar yok ama çok güzel çamurlar var hazır olun millet
Serkan bey şaka gibisiniz. Yeni bir şehir inşa etmek gerekse yarına onuda edersiniz siz. Oldu olacak lastikte getirin bol bol da benim gibi kabak lastikliler nasiplensin çamurdan ;D
alpaslanepli' Alıntı:
Serkan bey şaka gibisiniz. Yeni bir şehir inşa etmek gerekse yarına onuda edersiniz siz. Oldu olacak lastikte getirin bol bol da benim gibi kabak lastikliler nasiplensin çamurdan ;D
BENDE ÇOK KATILMAK ISTIYORUM AMA YANIMA MASRAFLARA ORTAK OLCAK ARKADAS BULAMADIM KARABUK ZONGULDAK BARTIN KASTAMAONU TARAFINDAN BENIMLE GELECEK BIRISI VARSA HEMEN HABER VERSIN GIDELIM KACIRMAYALIM BU SENLIGI
DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Merhaba yağış durumuna karşı kamp alanına çıkışlardan birine sert malzeme döktürdük yakılacak odunlar hazırlandı
cuma sabah ilaçlama yapılacak siz kaç gibi gelirsiniz otobandan çıkmadan arayın sizi alalım çok yakın ama karışmasın
kafanız, cuma günü geleneler Tem otoyolu Kaynaşlı gişelerinden çıkın 0 532 440 81 81 Serkan arayın
şuan kullanacağımız güzargahta kar yok ama çok güzel çamurlar var hazır olun millet
Arkadaşlar bana müsade yorgunluktan gözlerim kapanıyor ve sabah erkenden kamp alanına çıkıcam
ilaçlama yapılacak başında durmam lazım sorusu olan varsa yazsın sabah cevaplarım
Ben adımı 9. sayfadaki, 174 no.' lu mesajla silmiştim listeden (http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.msg273257#msg273257) .
O zamandan beri online olmadım. Adım gene lson 14 15 listede ???
L i s t e y i d e g ü n c e l l e m i y o r u m ,
n a s ı l o l s a b i r i s i 5 - 1 0 m e s a j ö n c e k i l i s t e y i k u l l a n ı p b o z a c a k g e n e !
??? ;D
Benim durumum hala net değil, ama %80 Ok!
Cumartesi sabahı için hemen Ankara çıkışında toplanma organize eder miyiz lütfen.......
Teşekkürler....... AlFoNsE.....