KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
kesinlikle haklısınız. parkuru en sakin geçen araçtı ve hiç bir noktada kalmadı. demek ki hırs yapmadan, aracı kırmadan, sinirleri yıpratmadan da bu iş yapılabiliyormuş. eminimki gündüz etabında zamanı da bir çok araçtan iyiydi.
kendisini canı gönülden kutluyorum. bundan sonra örnek alacağım hareket tarzı kesinlikle bu olacaktır.
Gece etabında vardım.8.idim. Tek etap yapıyorum..bana yetiyor..Aynısını bir daha ertesi sabah yapmak ııhh...Bende hırs yoktur.Bunda yaşın ve bazı şeyleri zamanında edinmenin de etkisi var. 20-30 yaşları arasında olsam...amenna.. ;D ;D
Yukarda arkadaşımzı iyi açıklamış.Toyota Land Cruiser vx80 kasa sabah yarıştı.Ne kadar sakin ve mükemmeldi.Bu parkuru yardım almadan tamamlayan 3-5 araçtan birisi idi.
Tabii ki yarışma formatında yardım almak,çekilmek vardır.Offroadın yapısında bu var zaten.
Ama bence güzel olan iddialı olup araca zarar vererek sanayiden çıkmadan yapılandan bu daha güzel.Bu benim düşüncem ama..kimseyi baglamaz..
Ben de bu düşünceler içerisinde gece etabında vardım.Hiç takılmadan yag igi geçtim.Ama iddiam yoktur illaki 1,2 oluyum diye.
Mesele bundan ibaret..
Gece etabında vardım.8.idim. Tek etap yapıyorum..bana yetiyor..Aynısını bir daha ertesi sabah yapmak ııhh...Bende hırs yoktur.Bunda yaşın ve bazı şeyleri zamanında edinmenin de etkisi var. 20-30 yaşları arasında olsam...amenna.. ;D ;D
Yukarda arkadaşımzı iyi açıklamış.Toyota Land Cruiser vx80 kasa sabah yarıştı.Ne kadar sakin ve mükemmeldi.Bu parkuru yardım almadan tamamlayan 3-5 araçtan birisi idi.
Tabii ki yarışma formatında yardım almak,çekilmek vardır.Offroadın yapısında bu var zaten.
Ama bence güzel olan iddialı olup araca zarar vererek sanayiden çıkmadan yapılandan bu daha güzel.Bu benim düşüncem ama..kimseyi baglamaz..
Ben de bu düşünceler içerisinde gece etabında vardım.Hiç takılmadan yag igi geçtim.Ama iddiam yoktur illaki 1,2 oluyum diye.
Mesele bundan ibaret..
İsmail Abi (hoşgörünüze sığınaraka abi diyorum),
ben de onun için dedim zaten, akşam sakin ve rahat geçişiniz nedeni ile gündüzde aradı gözlerim. ben de sizin gibi düşünenlerdenim. derece yapmak gibi bir derdi olmayan, aracının sınırlarını bilerek ve kırmadan etapları geçebilmek ya da geçemeyip yardım alabilmek güzel. gerçi aracımda bir sıkıntı var diye bu sefer etaba girmedim ama sorunumu halledince zaman derdi olmadan dolaşacağım (umarım).
traktörün bu hızına rağmen memnun olamayan arkadaşlar vardı.
Özkan kardeşimize (traktörü kullanan) ayrıca teşekkür etmek istiyorum, göstermiş olduğu iyi niyetten dolayı.
sizin eski aracınızdı sanırım..bordo vitara geçenki yarışta harikalar yaratmıştı..bu yarışta yoktu.Kulagınızı çınlattık..
Traktör hazır kıta idi..zamana karşı yarıştı ..memnuniyetsizlik olur..o işin dogasında..hırs araya girince olur... ;D