İşte herkesin beklediği süprizi dosod gerçekleştirdi.tüm hayal kırıklığına uğrayanların yüreklerine su serpti helal sana serkan abi bizi çok mutlu ettin.şimdi sıra bizde bu oyunların çok güzel sonuçlanması için elimizden geleni yapmalıyız.haydi tüm offroad severler hep beraber bir araya gelerek bu organizasyonu çoşturalım.eminim önceki yörük yaylası etkinliğinden de kalabalık olacağız.ercova şenlikleri iptalinden sonra çantasını aracını hazırlayan ve yarı yolda kalan madur olan dostlarımızı memlun etmek amacıyla yeni bir organizasyona ev sahipliği yapan dosod kulubune teşekkür ederiz.bu vesileyle herkesin bu konuyu inceden düşünüp bu organizasyona iştirak etmesini temenli ederim.
Murat bey,
kalan yarısını da bu organizasyonda kırarsızın olur biter söz bu sefer sizi ben çekicem Navara ile (geçen sefer vinçte bir sorun olmuştu. hallettik )
Serkan bey KOZOFF olarak organizasyonda yanınızda olacağız bu akşam toplantıdan sonra katılım için ayrıca sayı ve araç bilgisi verilecektir.
Bu konuda elimizden geldiği kadar destek olmaktan memnuniyet duyarız.
KÖRFEZ OFFROAD OLARAK ETKİNLİĞİNİZE KATILAÇAGIZ. Bu aksam yapılacak olan sezon açılış toplantımızda detaylar arkadaslarla görüşülecek, Başkan Haluk Yılmaz tşklr..
şimdi keyfim yerine geldi gene gün saymaya başladık sinirle indirdiğim çadırımı uyku tulumumu tekrar yerleştireyim bagaja şimdiden kolay gelsin dostlarım...yardım edeceğimiz bir şey olursa elimizden gelen seve seve....
Katılım fena olacak yine
gecenin son yarışmacısıydım.italyan çukurunun çıkışı tambir set haline gelmişti.
hızlı girsen ön şahlanıyor,yavaş girsen araç kendini çıkaramıyordu.ben ikisinide denedim olan ön arrmuda oldu sinirinden çatlayıverdi orta yerinden
diyeceğim şu ilk yarışmacılar herzaman avantajlı oluyor.yarış esnasında bu gibi yerler biraz olsun düzeltilmeli.
15 kişi küçücük bir cıvatanın çıktığını göremezsek olacağı bu
ustaya gittiğimde ufaktan bi yokladı ve eline aldığı bir civatayı sıktı,hepsi bu.şaka gibi.
ön armudu yaptıramadım halen vakit olmadı cenaze vs.şimdilik iki çeker yetiyor,
sponsor bulursam yaptıracam ;D ;D ;D