Edirne Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GülşahÇelik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,501
Ynt: Edirne Fotoğrafları

Edirne'ye yolunuz düşerse yanında ciğer ikramı bile yapılır
çok teşekkür ederim

Etiketler

söz çağırıcam =)

merhaba
çok sık girme fırsatım olmuyor maalesef.. Yazılanları yeni okudum. Öncelikle yazılan her yorum için ayrı ayrı teşekkür ederim
olumlu veya olumsuz her yoruma açık olduğumu belirtmek isterim. başlıkta da yazdığım gibi fotoğrafçılık kursuna başladığımda ,katıldığım ilk geziden çekilen karelerdir..altın noktayı çekim ölçeklerini o zaman öğrenmemiştim
durak ve eski kahve fotoğrafını faytonun üstünde hareket halinde çekmiştim yani elimin titremesi normal sanırım
yaklaşık 10 aydır fotoğraf çekiyorum ve şunu öğrendim 30 yıllıkta olsa bir fotoğrafçının bir fotoğrafçıdan öğreneceği çok şey var
öğreneceğim çok şey var
seygiyle ..

Gülşah hanım merhaba,
öncelikle medeni cesaretinizden dolayı sizi kutlarım.Esas olan ögrenmeye çalışmaktır.
Her eleştiri bizler için bir kazançtır.Ama iyi ama kötü yönde.Yeter ki fotograflarımız izlensin..eleştiri gelsin..

"parkinsonsniper " bey temel eleştiriler getirmiş.Özünde yanlış mı..hayır.Önemli olan eleştiri noktasında dogru tesbittir.Bunu herkes yapmaz..emek çekip bu kadar eleştirel yaklaşmaz.Takdir ediyorum kendisini..
Ama bu konuda güzel bir tabir vardır ya." sıfırcı hoca" ..Bunu da daha iyi yönde olsun diye yaptıgına eminim. ;D

Gülşah hanıma tek tavsiyem..bol bol fotograf çekmeniz.Ama çekmeyi düşündügünüz fotografları hep kafanızda tasarlayarak o yönde bununla ilgili bol bol fotograf çekmek.
Bunu yaparken de bulundugunuz ilde en yakındaki fotograf kursuna giderek,ışık,kadraj ,diyafram,enstantene konusunda işin teorisine de bir yandan bulaşmak.
Asla yapmaması gereken ise..makinasında asla ve asla otomatik modda çekmemesi.(kaçırmaması gereken bir foto harici )