İşlerim nedeni ile bu yaz boyu nasipse edremitte olacağım.2 hafta kadar önce sadece 3-5 saat ilk defa edremitte bulundum.Klasik ve şirin bir ilçe.İlk izlenimim bu.Ama ne yapılır, günler nasıl geçer, ne nerdedir vs. hiçbir fikrim yok.Bilgisi olan paylaşsın lütfen
1999 yılından beri edremit ve civarlarında yaşarım. Şuan balıkesir merkezdeyim. Tatil amaçlı geliyorsan bu tarafa gelme akdenize git derim Kendim öyle yapıyorum Genelde Muğla/Fethiye yi tercih ediyorum. Şehir pahalı gezilecek bir yeri yok. Umutlarını hayallerini kırmak istemem ama buralar ölü memleket. Görmeden gitme diyeceğim tek yer adını hatırlayamadığım ama yolunu tarif edebileceğim şurası. Altınoluk'un bittiği Küçükkuyu nun başladığı yerde bir köprüden geçiyorsunuz. Bu köprüyü 500mt kadar geçinde evlerin arasından(herhangi bir yerden) sağa dönün ve dağa doğru yol alın. Daha sonra el yapımı tabelalar göreceksiniz üzerinde ŞELALE yazar Bu tabelaları takip edin Doğanın 8.harikasına gideceksiniz. Her fırsatta gittiğim yerdir. Yanınızda mangalınızı hatta kamp yapmayı seviyorsanız çadırınızı yanınızda götürün. Ağaç evlerde tercihiniz olabilir tabi