"eg Kırım" Dik Pop-up (atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,969
Ynt: "eg Kırım" Dik Pop-up (atiladi)

Abi süper yerlermiş.
İyi gelebilmişsiniz oralardan buraya ; tam zamanı her yer yeşermiş.Mükemmel manzaralar var.
Kumanyada saglammış bu arada )

Etiketler
kırım

Dik Pop-up'ı takip edenlere haberler kötü, ilk makaslı pop-up'ı yaparken malzemeleri iki takım kestirmiştim, makas mekanizması eni 4+4=8 cm, ama motorlu dik pop-up mekanizması eni 12+12=24 cm, durum böyle olunca içerideki yatak enini olumsuz etkiliyor, bu sebepten elimdeki makaslı için kestirilmiş malzemeyi yine 2'inci pop-up uygulamasında kullanıp motorlu dik pop-up için eni biraz daha geniş ikinci bir malzeme takımı kestirmem gerekiyor..Bu sebepden dik pop-up'ın montaj ve imalatına bir süre ara verip makaslı pop-up II'nin uygulamasına devam edeceğim, bu arada takip edenler için dik pop-up'ın kaldırma kollarının senkronizasyon çalışmalarındaki ilk videosunu sunuyorum...

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152527080118482&saved

grand cherokee 5.2 ye yapilirmi ya ? bi fantazi yapsak ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neden olmasın pop-up ölçüsü 260x135 cm, sığarsa yapılabilir tabiki..

fiyat durumlari nasil ? tavandan su akitiyo arac pas da var lokalde olsa madem masraf etcez farkli bisey yapalim

fiyat durumlari nasil ? tavandan su akitiyo arac pas da var lokalde olsa madem masraf etcez farkli bisey yapalim

Sn. oğuzhan, buradaki bilgiler, faydalanmanız içindir, kendi pop-up'ınızı kendiniz yapmanız gerekiyor...

kesinlikle cesaret edemicegim bi is acaba ticaretini yapiomusun diye merak ettim.saglik olsun arastirmalara devam o zaman