KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ege Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)
Tüm dostlara keyifli bir buluşma diliyorum...
Bu arada 9-12 Aralık tarihlerinde İzmirde Kültürpark ta Turizm Fuarı düzenleniyor...
İmaj firması Aydın bey sanıyorum 2 karavanla bu fuara katılacakmış...
Belki teknik konularda vb soracaklarınız olabilir diye UKKF forumundan haber aldığım bu bilgiyi buraya yazmak istedim, Egeli dostlar bu topiği takip ediyor diye...
Haldun bey, bu konuyu atlamışım. Böyle bir fuar'dan benim haberim yoktu. Uyarınız için çok teşekkür ederim. Son derece yararlı olacağına inanıyorum. Saygılarımla..
Karavancı dostlar toplantıya bir kaç gün kala hava durumu hiç de parlak değil. Konaklamalı gelmesek bile hava yağmurlu görünüyor. Sıcaklıksa 7/4 derece
Buna göre katılımcıların durumlarını yeniden gözden geçirmelerini ve kesin kararlarını bildirmelerini diliyorum
Haşmet Bey,
Benim durumum aynı,
Karşıyaka'daki nişan nedeniyle kesin katılım şeklimi ve zamanımı belirtemiyorum. Ama mutlaka geleceğim,
Buradan yola çıkarken de tüm kamp donanımım ve hazırlığım aracımda olacak.
Merhaba .Bende bu toplantı ve konaklamalı haftasonunu iple çekiyordum,fakat annemin pazar günü sağlık sorunlarının artması neticesinde dokuz eylül tıp fakültesine yatışı yapıldı .Ameliyat olması an meselesi.Fakat yinede içimdeki katılma umudunu yitirmiş değilim.Eğer durum müsait olursa cumartesi akşamı hanım anneme refakat ederse evde değil de çeşmealtında sizlerle beraber olmayı arzuluyorum.Durum şu an ne gösteriyor bilemiyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.
Sayın Egeli karavancılar biz kısmetse Cuma günü Öğlenden sonra Çeşmealtı'ndayız.
Bu arada, bir aksilik olması durumunda haberleşebilmek için telefon numaramı tekrar veriyorum.
0 532 462 1857
Cuma günü yolda olacağımdan ve internet imkanı bulamama gibi bir durum olabilirliğinden, şimdiden siz değerli tüm egeli karavancıları aramızda görebilme umuduyla. Haydi buluşmaya....Haydi birlikteliğe....
Sevgili doğa dostu kamp karavancı dostlar.Öncelikle merhaba ve geçmiş olsun dileklerini ileten lere teşekkürler.Cavid bey teşekkür ederim.Haşmet bey teşekkür ederim,Şeref bey teşekkür ederim.SEVGİ ve SAYGILAR.