Merhaba, listenizde benim bildiğim en az birkaç yer var ki (ör: Bodrum), bahsettiğiniz anlayışta bir tatil için benim aklımdan geçmez.
Kafa dinlemek herkes için aynı anlama gelmeyebiliyor tabii: örneğin benim çadır kurduğum alanda birileri radyo, cep tel. vb cihazlarını açıp klasik müzik bile dinlerse, rahatsız olabilirim . Öte yandan, "sezon dışı" veya "sezonun en başı-yada en sonu" dönemleri, bu yerlerin belki çoğunda kafa dinlemek mümkün olabilir. Sizin, sezon ortası-yüksek sezonda tatil yapacağınız gibibir izlenim edindim nedense.
Bu yıl, Akyaka orman kampı, Datça Aktur ve yine aynı yol üstündeki diğer kampingler, çadır kurmaya uygunlardı. Kendi çadırınız için, yanılmıyorsam 26-27 TL veriyorsunuz. Bunların tamamında ortak tuvalet, duş, elektrik terminali bulunuyor. Çanakkale'den İzmir'e kadar sahil yolu üzerinde de kampingler bulabilirsiniz (bakınız: YouTube), ama bunlar daha çok zeytinlik alanlarda, Ege'dekiler, 30-40 metrelik çamların arasında....Bozcaada'da da kamp mümkün (ref: aynı).
YouTube' a bakıverin, kamping- bedava kamping, ucuz kamp yerleri vb diye ararsanız, pek çok kamp yerinin adresi ve telefonunu bulabilirsiniz.
İyi tatiller.