Ege Ve Akdeniz Turu 2015 Plan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ottoman455 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,223
Ynt: Ege Ve Akdeniz Turu 2015 Plan

eözçelik kardeşim, sen haklısın ancak çoğunlukla cubucakta kalmayı planlıyorum. diğer yerlerde günlük olarak kalabilirim. ayrıca bende üşengeçlik bulunmuyor. fazlaca merak var. bir iş yaparken ince ayrıntılarına kadar düşünürüm. düşündüğümü de yaparım. spora aşırı merakımda var. hiç bir işten korkmam iş benden korkar. boş durmayı hiç sevmem.

Ynt: Ege Ve Akdeniz Turu 2015 Plan

Özçelik bey, kısmet olursa bu benim ilk kamp tercübem olacak. Açıkcası 1 veya 2 günlük konaklamalar benimde işime gelmez ( uzun süre kalmayı düşünüp çeşitli nedenle gitmeyi yeğlemek dışında) izlenecek rotadaki tüm kamplarda konaklanacak diye bir şartlanmamız yok. Güzel olan kamplarda en az 4 veya 5 gün veya 1 hafta konaklanmalı diye düşünüyorum. Bu gezide arada otel veya pansiyonda kalmayıda düşünmüyor değilim, ilginiz içinde teşekkürler.

eveeet arkadaşlar geçen sene gidemediğim geziye çıktım. 18 ağustos 2016 ile 26 ağustos 2016 tarihleri arasında geziyi tamamladım. ayrıntılar ve fotoları daha sonra yükleyeceğim

18.08.2016 Muğla akyaka orman kampı çadır kuruldu

tüpün üzerinde yemek hazırlanıyor

çadır kampından merdivenle inilen küçük koy

açılır kapanır masa

kiralanan buz dolabı günlüğü 5 tl.

hamak ta hazır

19.08.2016 muğla akyaka kadın azmağı

iyi tatiller , akyaka dan bol fotoğraf bekliyoruz . yakındaki azmakları da çekmeyi unutma .

21.08.2016 muğla marmaris turunç sahili suyu ılık, 10 metre açıldığınızda boy hizasına gelen derinlik, çok temiz bir su, vücudunuzdaki yaraları didikleyen küçük balıklar

22.08.2016 muğla akyaka kadın azmağı suyun sıcaklığı yaklaşık 5 derece içinde fazla duramıyorsunuz. ben hergün denizde yüzdükten sonra burada suya girdim.

suyun kenarında kazlar da var

23.08.2016 muğla akyaka orman kampı aşağısında bulunan merdivenle indiğimiz koylardan biri

25.08.2016 çadır kampı içerisinde bungalov taş evler ve çevresinde orman manzaraları