Başınız sağ olsun, çok üzüldüm. Daha birkaç saat önce bu yaz için Boncuk'ta kamp planları yapıyordukmarmariscj7' Alıntı:Sayın Serious64 size boncuk kampı tavsiye edebilirdim ama bir hafta önce amcam Mustafa Merzifonluyu kaybettik şu an kamp kapalı önümüzdeki günlerde kampın durumu hakkında bilgiyi sizlere verebilirim.
Daha önce gitmişmiydiniz?drares' Alıntı:Başınız sağ olsun, çok üzüldüm. Daha birkaç saat önce bu yaz için Boncuk'ta kamp planları yapıyorduk
Sonraki gelişmelerden haberdar olursak sevinirim...
Sn.tolgameltem,kamp için başlangıçta çadır,uyku tulumu(veya battaniye), mat ya da şişme yatak standart düzeneklerdir. Bunun dışında yeme içme işini kendiniz yapacaksanız bununla ilgili düzeneklere ihtiyacınız olacak. Kampinglerde konaklayacaksanız, bir çok kampingin marketi, yemek pişirme-bulaşık yıkama alanları, sıcak sulu duşları, çamaşır yıkama alanları ve tabii ki wc.leri mevcut. Bir çoğunda da dışardan beslenme amaçlı kafeterya- restoran tarzı tesisleri bulabilirsiniz. Kamping dışı konaklamalardaysa bu yazdıklarımın hepsine kamp süresinin uzunluğuna göre değişik zamanlarda ihtiyaç duyacaksınız...tolgameltem' Alıntı:Bu sene bende ege'deyim burada yazılacak olan bilgiler çok değerli benim için.Ben ıssız yerlerdense kampingleri tercih edeceğim.Sadece çadır var başka neler almam gerekir yardımcı olursanız çok memnun olurum,teşekkürler![]()