Ege'de Kamp Yapacak Yerler İçin Öneriler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serious64 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,332

serious64

Yeni Üye
Yer
Aydın
Ya Arkadaşlar Bu yaz İçin EGe kıyılarına kamp atmayı düşünüyorum çok kararsız kaldım.... Heryerin değişik özellikleri var Doğayla iç içe deniz kenarı bir yer düşünüyorum çok araştırdm ama bir karara varamadım varmıdır önerileriniz?

Etiketler

Ynt: Ege'de Kamp Yapacak Yerler İçin Öneriler

Kamp atmayı düşünüyorsunuz güzel.
Ama ekipmanlarınız ve kamp düşünceleriniz.?

Issız bir doğa ve deniz kenarı mı ?
Yoksa kampinglerin olduğu bir bölge mi.?

öncelerden biraz bilgim olduğu için ekipmanlar tamam o sorun değil
Issız bir doğa ve deniz kenarı mı ?
evet :smiley: aynen böyle bir yer arıyorum kabak koyu,olympos,Akyaka,inbükü filan bunları biliyorumda daha değişik yerler varmı diye size danışayım dedim nede olsa daha tecrübelisiniz...

Gezgen arkadaşımız daha tecrübelidir bu ıssız yerler hakkında.
Ama ser verip sır vermeyebilir de.
;D

evet forumda okudum çok kötü bir yere gitmiş :smiley: yanlışlıkla gitmiyelim diye söyleyin demişsiniz ama söylemiyor :smiley::smiley:
Gezgen bey önerilerinizi bekliyorum :smiley:

Sayın Serious64 size boncuk kampı tavsiye edebilirdim ama bir hafta önce amcam Mustafa Merzifonluyu kaybettik şu an kamp kapalı önümüzdeki günlerde kampın durumu hakkında bilgiyi sizlere verebilirim.

Teşekkür ederim bilgilerinizi bekliyorum güzel bir yere benziyor.... Başınız sağolsun.

marmariscj7' Alıntı:
Sayın Serious64 size boncuk kampı tavsiye edebilirdim ama bir hafta önce amcam Mustafa Merzifonluyu kaybettik şu an kamp kapalı önümüzdeki günlerde kampın durumu hakkında bilgiyi sizlere verebilirim.
Başınız sağ olsun, çok üzüldüm. Daha birkaç saat önce bu yaz için Boncuk'ta kamp planları yapıyorduk :(
Sonraki gelişmelerden haberdar olursak sevinirim...

drares' Alıntı:
Başınız sağ olsun, çok üzüldüm. Daha birkaç saat önce bu yaz için Boncuk'ta kamp planları yapıyorduk :(
Sonraki gelişmelerden haberdar olursak sevinirim...
Daha önce gitmişmiydiniz?

Ben geçen Temmuz'da üç gece kamp kurmuştum. Yakın arkadaşlarım tarafından da tercih edilen bir kamp alanıdır...

Bu sene bende ege'deyim burada yazılacak olan bilgiler çok değerli benim için.Ben ıssız yerlerdense kampingleri tercih edeceğim.Sadece çadır var başka neler almam gerekir yardımcı olursanız çok memnun olurum,teşekkürler :smiley:

konu dahda güzel olmaya başladı bakalım diğer arkadaşlar nasıl düşünüyor :smiley:

tolgameltem' Alıntı:
Bu sene bende ege'deyim burada yazılacak olan bilgiler çok değerli benim için.Ben ıssız yerlerdense kampingleri tercih edeceğim.Sadece çadır var başka neler almam gerekir yardımcı olursanız çok memnun olurum,teşekkürler :smiley:
Sn.tolgameltem,kamp için başlangıçta çadır,uyku tulumu(veya battaniye), mat ya da şişme yatak standart düzeneklerdir. Bunun dışında yeme içme işini kendiniz yapacaksanız bununla ilgili düzeneklere ihtiyacınız olacak. Kampinglerde konaklayacaksanız, bir çok kampingin marketi, yemek pişirme-bulaşık yıkama alanları, sıcak sulu duşları, çamaşır yıkama alanları ve tabii ki wc.leri mevcut. Bir çoğunda da dışardan beslenme amaçlı kafeterya- restoran tarzı tesisleri bulabilirsiniz. Kamping dışı konaklamalardaysa bu yazdıklarımın hepsine kamp süresinin uzunluğuna göre değişik zamanlarda ihtiyaç duyacaksınız...

Haşmet bey öncelikle ilginize teşekkür ederim.Yazın çadırda kalmak içinde tuluma ihtiyaç varmıdır? Yani sizce akşam üşür müyüz? Ayrıca,böce,sürüngenler vs. için çadırın çevresine önlem olarak ne yapmak gerekir? Bir arkadaşım çadır çevresine kükürt dökmemi önerdi ne dersiniz?

O kadar kalabalık kampinglerde sürüngenler yanınıza yaklaşmaz Tolga bey.
İçiniz rahat olsun.
Böcekler konusunda ise çadırınızın tül kapısını kapatmalısınız akşamları.

Gündüz gece sıcaklık farkı nedeni ile uyku tulumsuz üşüyebilirsiniz.
Tulumunuz yoksa da kalın bir battaniye ve polar bir üst örtü işinizi görecektir.
İnce Polar kumaşlardan 180 * 150 ebatlarında alınız. İkiye katlayıp Kenarlarına L şeklinde fermuar diktiriniz (ince fermeuarlardan) alın size hem uyku tulumu hemde 180 * 150 ebatlarında çadır içi yer örtüsü.
L şeklinde fermuar mantığını anlamışsınızdır umarım.
;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,782
Kaydolan Son Üyemiz
tekno50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR