Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mseref Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,054
Ynt: Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

Merhaba Şeref abi .hava şartları ne kadar zorlu olsada yüzlerinizdeki gülümsemeden karavan dostlarının bir arada olmasının mutluluğu beli . 2012 eylül başında çeşmealtı'nda ducato camperimizle bizde bir gece kaldık . gece pazarı ve gec vakitlere kadar devam eden hareketlilik çok hoşumuza gitti. ilerleyen zamanda herhangi bir etkinlikte kaplarda yollarımızın kesişmesi dileğiyle. Hoşcakalın .

Etiketler
Ynt: Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

Sayın gez-bil, Gerçekten zor hava şartlarında gerçekleştirdiğimiz bir etkinlik oldu. Yeni bir etkinliğimizde sizleride aramızda görmek bizleri sevindirir.

Görüşebilmek dileğiyle..

sayin Seref Bey
birdahaki bulusmaniza bende katilabilirim
resimlerde Metin Beyi taniyorum, yeni tanistigim bir Beydir

SLM şeref abi siman yabancı gelmedi izmirin nerisindensin ben menderes.

Merhaba avcı35, ben mordogan da yaşamaktayım. Aslen İzmir kücükyalılıyım.

Sayın Egeyeli, umarım bahara girerken bir toplantı gerçekleştirebiliriz.

bende yeni bir karavancıyım etkinliklerinize katılmak isterim