Egzoz Konusunda Acil Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cj5 ci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,020

cj5 ci

OIIIIIIIO
Yer
giresun
hocam cj5 aracımda v8 motor var istediğim kaliteli şekilde sesi alamıyorum ses oldukça az çift çıkış sistem şuan cherybomb glaspack veya magnaflow glaspack modeli susturucuları nerden buluruz istediğim yüksek ve kaliteli sesi verebilirlermi çift çıkışı daha kalın boru ile tek çıkışa çevirsek ve tek kazan susturucu koysak daha büyük cherybomb turbo 2 gibi o nasıl bir ses verir?

Etiketler
Ynt: Egzoz Konusunda Acil Yardım

eksoz borusu uzerindeki kaynaklar ek parcalar sesi bozar orjinal eksoz uzerinden 51cm guzel bi tek parca boru ile katalitoru iptal ederek alinan sese doyum olmaz bence.bunun ustune bide cherry bomb yaparsaniz belki ses bi miktar asiriya kacip rahatsiz edebilir.komple degistirmeden once bu sekilde daha uyguna mâl olur die dusunuyorum yine de ses tatmin etmezse o markalara yogunlasmakta fatda var yazik gunah vericeginiz paralara

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

araçta zaten katalizatör yok borular hep eğri büğrü kaynaklı o yüzden baştan 60lık boru çekesim var susturucu konusundada chery bomb kırmızı susturucunun fiyatı uygun gibiyse 2 çift alabilirim magnaflow glaspacklerin amerika fiyatı uygun ama burda varmı uygunmu bilinmez egzoz işi hafife alınıp basit görünsede aslında çok profesyonellik gerektiren bi iş burdaki egzozcuların hepsiyle papaz oldum yaptıkları iş zaten beş para etmez kullandıkları malzeme 3 kuruş ama en son hesaba gelince bir hayli yüksek fiyat bu işlere meraklılar kalmamış yada sistemi komple değiştirip cherkoler gibi y pipe ile çift olan egzozu teke çevirsek var olan susturucununda tekini kullansak borularda kalın 75 lik falan olsa tatminkar bir ses alabilirmiyiz?

oldum olasi ypipe e karsiyimdir.2 yanma odasininda patlama zamanlari farklidir ve dikkatli bakarsaniz biri calisir biri durur biri calisir biri durur sirayla patlama yapar.ayrica ses o zaman cok v8 gibi olmayacak.boruyu buyuk takarsaniz pistonlardaki hareketin sesini eksozdan alirsiniz.ayni islemi aracin orjinalini bozmadan 50-60 lik boru ile de yapabilirsiniz.cok extreme bisey istiosan titanyum boru ile yapin bu islemi yada paslanmazcidan cok ince boru alip da yapabilirsiniz.boru buken bi yer varsa projeyi kendiniz bile arac basinda yapabilirsiniz.maslak oto sanayide iskender usta vardir eksoz isinde bi numara cok para ister,onun yanindan ayrilan emil diye biri var oda guzel eksoz yapiyo cok asiri para almiyo ayrica tavsiye ederim

işte ne yazıkki memleket giresun adam akıllı işçilik yapan bu işlere gönül veren egzozcu yok daha doğrusu usta yok o yüzden susturucuları istanbuldan soruşturucam chery bomb tarzı ucuz yollu olsun istiyorum aracım cj5 sonuçta y pipe düşünmemin amacı tek susturucu tek boru maliyet nerdeyse yarıya iniyor o yüzden deneme yanılmadan çok tek seferde doğru sistemi yapmak lazım

grand cherokee icin elinde kalip olanlar var mesela cj 5 e uygun bi kalibi olan birisi olsa burda yaptirir yollardik yinede elimden gelen yardimi yaparim bi haber ver

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler