eider softshell alarak hata mı yaptım...??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sergy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,599

sergy

Yeni Üye
http://www.maceracumhuriyeti.com/Eider-Nolrisk-Ii-M-Softshell-Ceket_6713.html#0 deki ceketi andrenalin den aldım...yağmur geçirmeyen bir ürün arıyordum..high mountain alpin winstopper almak için gitmiştim...satıcı üzerinde yazan 20000 mm/h su dayanımın mümkün olmayacağınıı söyleyince tereddüt yaşadım.. eider i sorduğumda;su dayanımının hgh mountain alpinden daha iyi olduğunu söyledi..eve gelince ürünün winstopper olduğunu öğrendim ancak waterproof koruması yok..ürünü iade etmelimiyim??? fiyatı 165tl f/p olarak aynı tutar aralığında önerilireniz varmı??

Etiketler
Ynt: eider softshell alarak hata mı yaptım...??

Mrb.........
Bir şeyi anlayamadım......Her ikisi de aynı grup ürün değil mi...?.......Windstopper=rüzgar geçirmez........ ise ucuz olanı tercih edin............

Bu arada;
Winstopper=kazandırmaz, kazanmanıza engel olur...
Windstopper=rüzgar geçirmez, rüzgarı durdurur........ ;D

wind stopper....anlaşılmayacak bir şey yok...benim amacım su geçirmeyen bir windstopper almak....windstopper üzerinde 5000,10000,20000 mm/h dayanım değerleri yer almakta...ben bu değerlere güvenmeli miyim onu merak ediyorum

Merak edecek bir şey yok...adı üstünde rüzgar geçirmez....20000 çok iyi bir değer....ama soğuması kötü veya yok ise 5 para etmez.örnek.pvc yağmurluk sugecirmezlik 100000 dir belki.ama soluma 0 olduğu için ter ile içi ve siz tabi sırılsıklam olursunuz......