eider softshell alarak hata mı yaptım...??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sergy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,595

sergy

Yeni Üye
http://www.maceracumhuriyeti.com/Eider-Nolrisk-Ii-M-Softshell-Ceket_6713.html#0 deki ceketi andrenalin den aldım...yağmur geçirmeyen bir ürün arıyordum..high mountain alpin winstopper almak için gitmiştim...satıcı üzerinde yazan 20000 mm/h su dayanımın mümkün olmayacağınıı söyleyince tereddüt yaşadım.. eider i sorduğumda;su dayanımının hgh mountain alpinden daha iyi olduğunu söyledi..eve gelince ürünün winstopper olduğunu öğrendim ancak waterproof koruması yok..ürünü iade etmelimiyim??? fiyatı 165tl f/p olarak aynı tutar aralığında önerilireniz varmı??

Etiketler
Ynt: eider softshell alarak hata mı yaptım...??

Mrb.........
Bir şeyi anlayamadım......Her ikisi de aynı grup ürün değil mi...?.......Windstopper=rüzgar geçirmez........ ise ucuz olanı tercih edin............

Bu arada;
Winstopper=kazandırmaz, kazanmanıza engel olur...
Windstopper=rüzgar geçirmez, rüzgarı durdurur........ ;D

tommycan' Alıntı:
Mrb.........
Bir şeyi anlayamadım......Her ikisi de aynı grup ürün değil mi...?.......Windstopper=rüzgar geçirmez........ ise ucuz olanı tercih edin............

Bu arada;
Winstopper=kazandırmaz, kazanmanıza engel olur...
Windstopper=rüzgar geçirmez, rüzgarı durdurur........ ;D

wind stopper....anlaşılmayacak bir şey yok...benim amacım su geçirmeyen bir windstopper almak....windstopper üzerinde 5000,10000,20000 mm/h dayanım değerleri yer almakta...ben bu değerlere güvenmeli miyim onu merak ediyorum

sergy' Alıntı:
wind stopper....anlaşılmayacak bir şey yok...benim amacım su geçirmeyen bir windstopper almak....windstopper üzerinde 5000,10000,20000 mm/h dayanım değerleri yer almakta...ben bu değerlere güvenmeli miyim onu merak ediyorum
Merak edecek bir şey yok...adı üstünde rüzgar geçirmez....20000 çok iyi bir değer....ama soğuması kötü veya yok ise 5 para etmez.örnek.pvc yağmurluk sugecirmezlik 100000 dir belki.ama soluma 0 olduğu için ter ile içi ve siz tabi sırılsıklam olursunuz......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR