arkadaşlar ekim ayının başlarında likya yolunun tamamını fethiye'den antalya'ya yürümek istiyorum.bu tarihlerde gidecek olan arkadaşlar varsa beraber yürüyebiliriz. malum rotayla ilgili deneyimim olmadığı için burda okuduğum kadarıyla bir kaç kişiyle yürümekte fayda var yaşım 30 izmirde yaşıyorum.
sevgiler&saygılar..
Merhaba Kadir..Ben ankaradan metin tüzün..mayıs ayında fethiye kaş arasını yürüdüm.. ekim ayında da nasip olursa kaş-adrasan arasını yürüyecegim..gezi boyunca parkur bilgileri ve harita cıkartıyorum likya yolunu daha sonra yürüyeceklere rehber olması için..buradan haberleşebiliriz..eğer fethiye kaş arasında ki parkur-su-konaklama ve zorluk dereceleri hakkında bilgi almak istersen ve yolun ayrıntılı bilgilerini içeren güncemi incelemek istersen www.metintuzun.com.tr
adresimden okuyabilirsin..sağlıcakla kalınız
Umarım büyük keyifle yürürsün. Birkaç yer haricinde keyfi bol ve bitmesini istemeyeceğin bir yürüyüş olacak eminim. Şimdiden kazasız belasız yürüyüşler. Aman çantayı fazla yükleme!!!
Bizim bayağı ayrıntılı, GPS verilerinin de bulunduğu blogumuz karşına çıkmıştır mutlaka.
Ekstra sorun olursa seve seve yardımcı olurum. Bu gece Gelidonya Fenerini de yayınladım.
yürüyüşe belirlediğim tarihten neredeyse 1 ay sonra başladım.yagan yagmurlar yuzunden 3 gun yurumedım ve yuruyusumu kaşta bitirdim.dıger etaplar ıcın guzel bir tecrube oldu. yolda karşılastıgım alman turıst arkadasla yolun yarısını beraber yurudük.. guzeldı gercekten keyıflıydı..