ekim 2012 için likya yol arkadaşı !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kadiir35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,044

kadiir35

Yeni Üye
Yer
izmir..
arkadaşlar ekim ayının başlarında likya yolunun tamamını fethiye'den antalya'ya yürümek istiyorum.bu tarihlerde gidecek olan arkadaşlar varsa beraber yürüyebiliriz. malum rotayla ilgili deneyimim olmadığı için burda okuduğum kadarıyla bir kaç kişiyle yürümekte fayda var :smiley: yaşım 30 izmirde yaşıyorum.
sevgiler&saygılar..

kadir çavdar

Etiketler
Ynt: ekim 2012 için likya yol arkadaşı !

Merhaba Kadir..Ben ankaradan metin tüzün..mayıs ayında fethiye kaş arasını yürüdüm.. ekim ayında da nasip olursa kaş-adrasan arasını yürüyecegim..gezi boyunca parkur bilgileri ve harita cıkartıyorum likya yolunu daha sonra yürüyeceklere rehber olması için..buradan haberleşebiliriz..eğer fethiye kaş arasında ki parkur-su-konaklama ve zorluk dereceleri hakkında bilgi almak istersen ve yolun ayrıntılı bilgilerini içeren güncemi incelemek istersen www.metintuzun.com.tr
adresimden okuyabilirsin..sağlıcakla kalınız

teşekkür ederim metin.sayfanı inceledikten sonra tekrar bilgilerine başvurabilirim görüşürüz..

merhaba kadir,

Umarım büyük keyifle yürürsün. Birkaç yer haricinde keyfi bol ve bitmesini istemeyeceğin bir yürüyüş olacak eminim. Şimdiden kazasız belasız yürüyüşler. Aman çantayı fazla yükleme!!!

Bizim bayağı ayrıntılı, GPS verilerinin de bulunduğu blogumuz karşına çıkmıştır mutlaka.

Ekstra sorun olursa seve seve yardımcı olurum. Bu gece Gelidonya Fenerini de yayınladım.

www.likyayolu.org

Selamlar

Altuğ

sağolasın altuğ evet ilk sizin blogu görmüştüm faydası olacaktır mutlaka gayet iyi anlatmışsınız..

yürüyüşe belirlediğim tarihten neredeyse 1 ay sonra başladım.yagan yagmurlar yuzunden 3 gun yurumedım ve yuruyusumu kaşta bitirdim.dıger etaplar ıcın guzel bir tecrube oldu. yolda karşılastıgım alman turıst arkadasla yolun yarısını beraber yurudük.. guzeldı gercekten keyıflıydı..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR