Ekim-Kasım Antalya Gezisi 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Çöl Kartalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,001

Etiketler
antalya
Ynt: Ekim-Kasım Antalya Gezisi 2012

Haşmet bey, cepten ekstra para çıkacaksa üzülmek neye yarar ;D Hep deniz kenarında kalacak değiliz ya arada bir tamirci önünde geceleme yapıyoruz ve sabah tamircinin kapısını açmasını bekliyoruz ;D Bu gidişimizde Antalya'da tam bir ay kaldık. Kasım ortasına kadar denize girdik

Antalya günlerinden resimler)

halilo11' Alıntı:
bazen teknik arıza veriyor bu karavanlar tam güzel gezi anında bendede var aynı sorun gecmiş olsun

Halil bey, bizim Çöl Kartalı en zorlu yollarda bizi her yere götürdü. O nedenle bazı arızaları biz de hoşgörüyle karşılıyoruz ve ona kızmıyoruz ;D

Antalya günlerinden resimler

Ekli dosyalar

• 678.JPG
    137.8 KB · Görüntüleme: 302

halilo11' Alıntı:
evet haklısınız karavanlarımız dayanıklı okadar yük ve yola rağmen

Halil bey, sahibinden com. sitesindeki karavanları (!) gördükçe bizim İndigo'ya teşekkür ediyoruz. En yüksek dağlarda, en bozuk yollarda ve dediğiniz gibi sırtındaki yüklerle hiç sızlanmadan bizi taşıyor. Azıcık bakıma onun da hakkı var ;D

Antalya günlerinden resimler

Ekli dosyalar

• 692.JPG
    203.1 KB · Görüntüleme: 306

Lara Kundu Oteller bölgesinde karavanımızda geceledik. Özellikle gece Kundu bölgesindeki 5 yıldızlı oteller ışıl ışıldı. Geniş ve rahat kumsalda Lara'ya kadar 8 km.lik bir yol, deniz kenarı yürüyüş için çok uygun. Kundu'da kumdan heykeller sergisini de gezdik.

Kundu günleri resimleri

Ekli dosyalar

• 695.JPG
    149.6 KB · Görüntüleme: 306

Kundu oteller bölgesinde geceledikten sonra son günlerine yaklaşan kumdan heykeller sergisine girdik

Kum heykellerinin resimlerine devam Bu kum heykelleri Hollywood filmlerindeki kahramanlardan oluşuyor

Aynı yolda biz ailecek kalsak, gitar mı çalarız, ne çalarız düşünemiyorum bile ;D ;D ;D

aslanahmet' Alıntı:
Aynı yolda biz ailecek kalsak, gitar mı çalarız, ne çalarız düşünemiyorum bile ;D ;D ;D

Sn. aslanahmet, gezginler her şartta zevk yapmasını bilmeli diye düşünüyoruz. Pazar günü her yer kapalı.Burdur'dan 20 km. ötede karayolunun ortasında arka dingili kopmuş bir araçla ortada kalındığında yapılması gereken en iyi şeyin müzik eşliğinde bir tamir operasyonu gerçekleştirmek olduğuna inanıyoruz. Ve bu operasyondan sonra tam operaya biletimizi almış, giderken aynı yerden kırılan dingil nedeniyle Lara'da bir kavşakta kaldığınızda yine aracı orada bırakıp operaya, yani müziğe koşmak, bize en iyi çözüm gibi geldi. ;D ;D ;D Siz şimdi düşünün bir kez daha. Müzik mi, aracın başında çaresizlik mi daha iyi

Kundu kum heykelleri resimlerine devam

Ekli dosyalar

• 760.JPG
    108.8 KB · Görüntüleme: 320

Beş yıldızlı otellerin dünyasında milyarlarca yıldıza sahip gökyüzünün altındaki Çöl Kartalı'nın konforu gerçekten süperdi. Otelleri gezdik ve gerçekten lükslerine diyecek bir şey yoktu ama Çöl Kartalı'nın özgürlüğüne hiçbiri sahip olmadığını bildiklerinden başlarını öne eğmişlerdi ;D

İşte Las Vegas'ı andıran bölgede Çöl Kartalı'nın keyif resimleri

Ekli dosyalar

• 777.JPG
    87.2 KB · Görüntüleme: 298

Sizi tebrik ediyorum, en doğrusunu yapmışsınız. Başımızı gelen daha küçük sorunlarda ki yaşanmış tecrübelere istinaden, kendimizi orada hayal edip yaşayacaklarımızı düşünüp gülümsedim sadece

Teşekkür ederiz Hakan bey. Bizim yönetmen senaryoları hep pozitife çevirmeyi iyi biliyor ;D Şimdi Antalya Hayvanat Bahçesine gidelim. Hayvan dostlarımız neler yapıyor, bir görelim

Hayvanat bahçesinden resimler

Bülent bey yazınızı şimdi farkettim.Gezide herzaman neti bulamayınca biraz dünya ile iletişim geç oluyor..Geçte olsa geçmiş olsun dileklerimi iletmek istedim.Gezinizdeki görseller çok güzel.Heleki kum heykeller yapanların ellerine sağlık.

Çok teşekkür ediyoruz. Antalya ve çevresinde bir ay kadar kaldık ve daha detaylı gezdik bu kez. Biz de sizi keyifle izliyoruz

Antalya'nın görsellerine devam