EKO 66 2500 MOTORİÇİN YAKIT TASARRUF İÇİN

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nmakanik@totmail.com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,604
EKO 66 2500 MOTOR İÇİN YAKIT TASARRUF CİHAZI DİZEL VE BENZİNLİ MOTORLAR İÇİN 10 YIL GARANTİLİ SIFIRI 1700 BEN 1000 YTL İSTİYORUM TEL 0535 506 64 68

Etiketler
Ynt: EKO 66 2500 MOTORİÇİN YAKIT TASARRUF İÇİN

Ne kadar tassaruf sağlıyor bilgi verebilirmisiniz,nasıl çalışıyor nasıl tassaruf sağlıyor.çalışma prensibi nasılsdır,bilgi alabilirmiyiz,saygılar

Binali bey biraz araştırınca şu sonuçları buldum ;D
http://www.sikayetvar.com/firma/?typex=1&arama_firma_no=13877&q=Eko66&x=22&y=10

camouflage' Alıntı:
Binali bey biraz araştırınca şu sonuçları buldum ;D
http://www.sikayetvar.com/firma/?typex=1&arama_firma_no=13877&q=Eko66&x=22&y=10

İlginiz için teşşekür ederim ilhami bey,bende ufak bir araştırma yaptım,arkadaşa özelikle sordum çalışma prensibini,nasıl tassaruf sağladığını
yetkilileri bile nasıl çalıştığını açıklayamazken,cevap nasıl bulunabilirki.
bir ara taktırmayı düşünmüştüm,fakat gerekli cevabı bulamayınca vaz geçtim,ciddi anlamda bir gidere sahip az para değil takılan ürünler.
ne yazıkki ülkemizde,tüketici dernekleri görevlerini iyi yapsalar vatandaşda bu tip tuzaklara yakalanzmazlar. saygılar

Mrb
bende biraz araştırdım hiç bir işe yaramıyormuş sanayide bunları takan bi ustayla tanıştım 3 kişiye takmışlar ve halen mahkemeleri devam ediyormuş doğru yalan onların yorumu

Merhabalar,
Bu ve benzeri ürünler çok karlıdır.Kime karlıdır diye soracak olursanız ki soracaksınız haklı olarak.
Sadece satana ve ürün montajını yapana karlıdır.
Yakıt tasarrufu sağlıyor diye bir olay yok, eğer aracının periyodik bakımları tamam ise, lastik havaların doğru ise bunun yanında ayak bileklerine hakim isen zaten sen tasarruf ediyorsun.
Beyefendinin dediği, "10 yıl garantili 1700 TL ben 1000 TL istiyorum" % kaç tasarruf sağlıyor ve 1000 TL lık tasarrufu kaç km yapınca amorti edecek ve ondan sonra tasarrufa başlayacak deiğlmi.Kısaca 1000 TL yi peşin ver kuruş kuruş topla.
Peki 1700 TL olan ürünü beyefendi niye 1000 TL ye satıyor, niye zararına ticaret yapıyor.
Bence, hiç bir tasarruf sistemi araçlarımızın imal edildiği gündeki tasarruf sisteminden daha iyi değil eğer öyle bir ürün olsaydı otomobil sanayicileri o ürünü alıp üretimde aracına takar fiyatınıda araç fiyatına yansıtırdı.
Bu tür şeyler şehir efsanesinden başka birşey değil vede olamaz.
Sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler