Eksoz uygulaması tavsiyeleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Emir_TR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,465

Emir_TR

Ana Kamp
Yer
Adana
selamlar

yakında fotolarını paylaşacağım 1980model 6.2 detroit diesel crew cab silverado aracım için eksoz uygulaması yapmak istiyorum.

flowmaster,magnaflow,cherry bomb gibi ürünler gördüm,X veya H şeklinde boruların bağlanması gerektiğini de biliyorum ancak nasıl bir uygulama yapabileceğim konusunda kararsızım.

Adana da yüksek rakamlar konuşuluyor acaba bu araç için nasıl bir tercih yapmalıyım ??
Ülkemizde bu markalardan satılan var mıdır

amacım gösteriş değil tamamen V8 i hissetmek ve homurtu duyabilmek..

Etiketler

Ynt: Eksoz uygulaması tavsiyeleriniz

adanadaysanız birlikte bir uygulama yaptıralım daha uygun olur fiyat olarak :smiley: biz de 5.2 ye takmayı planlıyoruz.

mertbirincioglu' Alıntı:
5.2 V8 var bende flowmaster 44 taktım yakın zamanda sesi gayet mutlu ediyor

benim araç diesel acaba flowmaster ın hangi serisi en uygun olur ?
bide flowmaster nerden bulabilirim ?

mstdgbkn' Alıntı:
adanadaysanız birlikte bir uygulama yaptıralım daha uygun olur fiyat olarak :smiley: biz de 5.2 ye takmayı planlıyoruz.

tabii yaptıralım tanışıyoruz zaten :smiley:

anladıgım kadarıyla shipping ve vergiyle birlikte flowmaster 40 serisi için 700-800tl civarı bir rakam çıkacak montajla birlikte bu 1000tl yi bulacak.

ben zaten burda çok iyi bir sistemi bu rakamlara yaptırabiliyorum

amacım daha uygun rakamlara,mantıklı bi sistem uygulamak..

merak ettim nereden tanışıyoruz acaba :smiley:

ayrıca flowmaster düşünüyorsanız amerikancı burak getiriyor. ebay ile uğraşmaya gerek yok. 150 dolar civarı da bir fiyatı var sanırım. tabi sizin araca hangisi uygun olur bilmiyorum. numarası : 0532 261 54 94
bi arayıp konusun isterseniz. ama aslında egsozcu metin de hiç fena değil. biz de kararsız kaldık :smiley:

ben maslaktan 250 tl ye aldım 2 ay olmadı amerikadan sipariş usülü getiren bir yerden 15 gün falan bekledim sanırım sonra elime geçti. böyle bir yer bulursanız ideal olur

işte o konuda pek bilgim yok ama bende şuanda H bağlantılı zaten.

2 boru olduğu için direk 2 tane gerekiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR