Ynt: ELEKTRİK MOTORLUYA ÇEVRİLMİŞ ARAÇLARIN TESCİLİ
Benim de cok arastirdigim bir konu. Ne yazik ki isin tescil kismini bende bilmiyorum ama elektrikli araclarin OTV sinin %1 gibi dusuk bir deger oldugunu hatirliyorum.
Su anda cok pahali fiyatlarla satilan nissan leaf peugeot ion gibi araclarin ortak sorunu menzil. 6-7 saatte herhangi bir prizden sarj olan bu araclar 100 kusur kmleri cok yavas kullanimda ancak yakaliyor (Klima kapali 60km ile 20 derece havada). (Nissan hizli sarj unitesi DC ile 80% ini yarim saatte doldurabildigini yeni acikladi)
Her ne kadar gunluk kullanimi bu degeri gecmeyen kisiler icin mantikli olsa da ayni zamanda benzin de harciyorlar cunku gerekli beygir belli durumlarda erisilemiyor. 2.4l L/km gibi bi deger var ornegin Nissan leafte. Polo bluemotion cok cok daha mantikli.
Fiyatlarda bu araclar icin pahali halen. 17.000 dolar nissan leaf Amerikada, 21.000 dolar peugeot icin Ingilterede. (Amerikada 20.000 dolara 0 km bir Camaro alabiliyorsunuz, ulkemizde 100.000 dolar. Daha paralel bi ornek ise Toyota Pirius, Amerikada 24.000 dolar ulkemizde siparis uzerine getirirseniz 40.000 euro.)
Ancak isin en onemli kismi bataryalar. Her pil gibi onlarda zaman icinde asiniyor ve dusuk olan menzili daha da dusuruyor. Yenilenmeleride servet tutuyor. Bu kadar dusuk menzile bir de batarya isi eklenince elektrikli araba mantigini yitiriyor.
Is bataryada bitiyor benim arastirmama gore kisacasi. 1-2 saatlik sarj ile 300-400 km yapabilen arac uretilirse, benzine zaten elveda.
Bu arada madem pahali o zaman luksunu yapalim mantigi ile uretilen ve cok da satan Fisker a da bir bakin isterseniz. Onunda 48 mil gibi bi menzili var.