Elektrikli Mobilet mi Motosikletmi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Luqaa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,561

Luqaa

Yeni Üye
Yer
Kayseri
Selamlar arkadaşlar.ben Kayseriden bi üniversite öğrencisiyim.elektrikli motosikletleri araştırıorm ama tam bilgi alamıorm kimseden.evden okula,okuldan eve arada birde kısa mesafeli gezintilere çıkmak istiyorum.Max 1500 tl olacak bi araç.kız arkadaşımıda arkama bindirip ekonomik bir iş çıkarmak istiorm.sizin yorumlarınız ve tavsiyelerniz nelerdir?????

Etiketler
Ynt: Elektrikli Mobilet mi Motosikletmi?

elektrikli ile kız arkadaşını atıp gezmen zor olur ;) menzil en fazla 20 km. kanuninin agrasive modeline bir bak 100 cc. işini görür. birde hondanın 10-150 cc lik modelleri hesaplı ve güclüce.
ama 1500 bulman zor ikinci el yada çin malı alacanç

motosiklette karar kılarsan sıfır çin malı yeine 2, el japonu tercih edersen pişman olmazsın
honda cup 100cc
honda titan yada benzeri honda cgl 125 işini fazlasıyla görecektir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yuki-biniciye-ideal-sifir-ayarinda-temiz-ve-sorunsuz-yuki-pasa-101415564/detay
cup motorlar tavsiye olunur,az yakar çok kaçar.imkanını biraz daha zorlarsan honda innova 125 al türkiye
turuna çık.100 km de 2lt. yakar.
elektirikli bisiklet gibi ne idiğü belirsiz çin-çan lardan uzak dur,tehlike makinası bence.
ben yetkili olsam trafiğe çıkmasını yasaklarım,o şeytan aletlerinn.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR