emniyet kemerleri kitlenmiyor 97 ZJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,702

KLL

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir fendir.
Yer
Ankara
Arkadaşlar sert çekince kemerleri kitleyemiyorum. Ön iki kemerde aynı. her ikisininde bozulmuş olma ihtimali varmı? yada SRS ile ilgili birşeymi bu.

Etiketler
Ynt: emniyet kemerleri kitlenmiyor 97 ZJ

Iki soru

1 Model neydi yil olarak
2 Avusturya mi Detroit mi arac

Eger Amerikan versiyon ise sorun yok.

Malum Amerikalilar biraz iri oluyorlar ve radyoya klimaya falan uzanirken kemer kitlendigi icin sinirleniyorlar. Bundan dolayi Jeep muhandisleri oturmus yanlis hatirlamiyorsam samandirali tabir edilen bir sistem yapmis. Oyle ani hareketler ile kemer kitlenmiyor.

Bos ve kuru bir yolda 30 - 4 ile giderken ani fren yap bak o zaman nasil tutuyor.

Tabi bu dediklerim amerikan versiyon icin gecerli.

eger Avrupa ise o zaman bir sorun var demektir.

Bir arkadaştada aynı sorun vardı arızalı diye deyiştirmiş.
Daha sonrada sorun yokmuş deyişim boşa gitmiş gerçi arkadaş açıklamış versiyon farkı diye.

araç 4.0 laredo ve amerikan üretimi. virginia dan ithal. bir forumda bunların kemer sistemlerinin sarkaç mekanizması ile çalıştığını o yüzden çekince kitlenmeyeceğini yokuş aşağı denememi önermişler. mantıklı...

KLL' Alıntı:
araç 4.0 laredo ve amerikan üretimi. virginia dan ithal. bir forumda bunların kemer sistemlerinin sarkaç mekanizması ile çalıştığını o yüzden çekince kitlenmeyeceğini yokuş aşağı denememi önermişler. mantıklı...

Ya ben yazdim yada Sina

test ettim. yokuş aşağı denedim ve kemerler çalışıyor.

KLL' Alıntı:
test ettim. yokuş aşağı denedim ve kemerler çalışıyor.

Peki bunu T.Ü.V. de nasıl anlatacağız. :smiley:

( yiyorsa gel dışarı çıkalım.Bayır aşşa bi yere gidelimde ben sana gösteririm ...) ;D ;D ;D

dersek olurmu acaba ???

anlatamayacak birşey aslında yok, ama garanti olsun diye chryslerden yazı alır gideriz sorun yok. araç 2 sene için muayene olmuş biz almadan önce. kusursuz geçmiş. demekki sorun olmuyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,892
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR