En Az Yakan Scotter Hangisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan japongozlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,066

japongozlu

Yeni Üye
Merhabalar Arkadaşlar en az yakıt tüketen motor hangi markanın hangi modeli lütfen km başına ne kadar yaktığını yazarsanız hepimiz bilgi sahibi oluruz.Belkide benim gibi yeni motor alacak arkadaşlara yardımcı oluruz.
Herkese Saygılar....

Etiketler
Ynt: En Az Yakan Scotter Hangisi

cub lar az yakar,honda innova,honda vave,yamaha crypton ve türevleri.100 km de 2 lt.artı-eksi.
ben şehir içi bir yıldır innova kullanıyorum tık demeden,benzini koy gez.

Haklısınız Cuplar az yakıyormuş fakat ben genelde E5 te kullanacağım ve günde 35x2 70km yol yapıcam o yüzden kounştuğuk arkadaşlar genelde cup lar biraz E5 için ağır kalabileceğini söylüyorlar biraz daha seri bir motor almamı öneriyorlar innovaya bakıcam yada dediğiniz gibi yamaha crypton yada asya shark çok emin değilim pek güvenmiyorum ama kullananlarda hep iyi yorum yapıyor.Bilemiyorum Şu BW's 125 ler çok güzel fakat biraz pahalı yakıtınıda bilmiyorum.Ama güzel motor şekil şemal güzel.Benim maddi anlamda şuan Maxsimum çıkacağım rakam 2,500 daha sonra alacağım Güzel bir motor ama suan bununla bir başlayalım daha sonrası için düşündüğüm motor BMW F-650 GS suan bir hayal :smiley:

Honda Cub 90 en az yakan motorsiklettir. Üretimi yok. eski motorsiklettir. Fakat dünyanın en az yakan seri üretim motorsikletidir.

E5 te kullanacaksanız honda ps150i ler hem az yakıyor hem performans olarak ta şehirler arası için tatmin edici düzeyde. İkinci ellerini 4500-5000 TL arasında bulabilirsiniz.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR