KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhabalar internette gezinirken rastladım land rover için cep telefonu tasarlanmış.genel olarak kaba bir görüntüsü olsada off road için dayanıklı gözküyor, en büyük artısı land rover logosu tabiki
bu resmi:
buda ilgilenenler için link:
http://www.intomobile.com/2008/12/04/land-rover-to-enter-mobile-phone-game-next-year-with-rugged-handsets.html
merhabalar internette gezinirken rastladım land rover için cep telefonu tasarlanmış.genel olarak kaba bir görüntüsü olsada off road için dayanıklı gözküyor, en büyük artısı land rover logosu tabiki
bu resmi:
bunu satın alabileceğiz bir yer var mı türkiyede ?
buda ilgilenenler için link:
http://www.intomobile.com/2008/12/04/land-rover-to-enter-mobile-phone-game-next-year-with-rugged-handsets.html
dünyanın en sağlam cep telefonu + 1500 saaat bekleme süresi
[attachment=1]
Dünyada sağlamlığı kanıtlanmış en dayanıklı cep telefonu Land Rover tarafından üretildi.
Land Rover'ın Sonim firmasına yaptırdığı S1 modeli tüm testleri geçerek "en dayanıklı telefon" ünvanını almış.
[attachment=2]
Yapılan testler ise şu şekilde; telefonun üzerinden bir Land Rover geçmiş, ardından bir fil tarafından ezilmiş, çamura atılmış, fırında 150 derecede bekletilmiş, bira bardağının içinde bekletilmiş, ikinci kattan atılmış ve sonuç olarak telefon hala çalışıyor.
Ve bu telefonda bulunan birçok özelliğe artı olarak batarya ömrünü gösterebiliriz. Bekleme süresi tam 1500 saat (2 ay 2 gün).
Ynt: En Dayanıklı Cep Telefonu Land Rover Tarafından Üretildi
iyimi,ş bu telefon degeri 100 tl den pahalı telefon kulanamıyorum nasılsa ya suya düşecek ya üzerinden arac gececek heba olacak diye bunlarda edinmek lazım fiyatı ne civarlarda 3 geyik özelligi varmıymış
Ynt: En Dayanıklı Cep Telefonu Land Rover Tarafından Üretildi
reis28' Alıntı:
iyimi,ş bu telefon degeri 100 tl den pahalı telefon kulanamıyorum nasılsa ya suya düşecek ya üzerinden arac gececek heba olacak diye bunlarda edinmek lazım fiyatı ne civarlarda 3 geyik özelligi varmıymış