KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşım sen şimdi bize nispet mi yapıyorsun? yoksa hava mı atıyorsun?
hem sen aracın orjinalliğini neden bozuyorsun? hemde RR direksiyonu takarak? Nerede kaldı aracın orjnalliği?
Arkadaşlar lutfen şu oylamayı bir daha yapalım. Görüldüğü gibi bu arkadaş aracın orjinalliğini bozuyor...
arkadaşım sen şimdi bize nispet mi yapıyorsun? yoksa hava mı atıyorsun?
hem sen aracın orjinalliğini neden bozuyorsun? hemde RR direksiyonu takarak? Nerede kaldı aracın orjnalliği?
Arkadaşlar lutfen şu oylamayı bir daha yapalım. Görüldüğü gibi bu arkadaş aracın orjinalliğini bozuyor...
Zaten en son diff dağıldığında direksiyon kutusunu da elden geçirdi usta bana da geçirirken. Keçe değişti sektör bilmemnesi değişti, gayet yumuşak, ondan dedim takmam gibi duruyor diye. Disk frene çevirmek, westinghouse takmak, hidrolik direksiyona karşı değilim, emniyete yönelik şeyler bunlar.
nerede kaldı orjinallik?
Arkadaşlar bu aracın orjinalliği bozulmuş. dolayısıyla ikinci olduğum için birinci benim düldül olmuyor mu?
bizim araçlara gelince orjinallikten söz eden bu arkadaş kendi aracını orjinal görünümlü çakma hale getirmiş.
Emniyet istiyorsan suzuki al arkadaşım
nerede kaldı orjinallik?
Arkadaşlar bu aracın orjinalliği bozulmuş. dolayısıyla ikinci olduğum için birinci benim düldül olmuyor mu?
bizim araçlara gelince orjinallikten söz eden bu arkadaş kendi aracını orjinal görünümlü çakma hale getirmiş.
Emniyet istiyorsan suzuki al arkadaşım
Haaa ben üstünde sandım)) Kolay gelsin o halde. Ben HD kutuyla beraber pompa alıp uydurmak gerektiğini, komple direksiyon milini değişmek gerektiğini, krank kasnağını çiftli olanla değişmek gerektiğini ve bütün bunların defender ve damerikanlardan bulmak gerektiğini duyunca kara direksiyonumu sever oldum))))) Ondan karar veremedim bir türlü))) Bu arada Allah rızası için iki foto koysan hocam?