En Güzel Seriesi Seçelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 276
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,075
Ynt: En Güzel Seriesi Seçelim

http://www.turkoilmarket.com/Castrol-Manual-GL4-90-3-Lt,PR-231.html

Bunu mu kullanayım?

Sent from my iPhone using Tapatalk

umut401' Alıntı:
Bendeki P38 range rover hisrolik direksiyon kutusunu alarak))) Tabi ben takmazsam)))

arkadaşım sen şimdi bize nispet mi yapıyorsun? yoksa hava mı atıyorsun?
hem sen aracın orjinalliğini neden bozuyorsun? hemde RR direksiyonu takarak? Nerede kaldı aracın orjnalliği?

Arkadaşlar lutfen şu oylamayı bir daha yapalım. Görüldüğü gibi bu arkadaş aracın orjinalliğini bozuyor...

Zaten en son diff dağıldığında direksiyon kutusunu da elden geçirdi usta bana da geçirirken. Keçe değişti sektör bilmemnesi değişti, gayet yumuşak, ondan dedim takmam gibi duruyor diye. Disk frene çevirmek, westinghouse takmak, hidrolik direksiyona karşı değilim, emniyete yönelik şeyler bunlar.

Bende de mercedes direksiyon kutusu var eski sahibi almış yapmamış birlasa giderken yanımda goturucem maliyet ve rahatlık durumuna göre yaptırırım

nerede kaldı orjinallik?
Arkadaşlar bu aracın orjinalliği bozulmuş. dolayısıyla ikinci olduğum için birinci benim düldül olmuyor mu?
bizim araçlara gelince orjinallikten söz eden bu arkadaş kendi aracını orjinal görünümlü çakma hale getirmiş.
Emniyet istiyorsan suzuki al arkadaşım

))))))))Tenten kadar konuş

soft top orjinal arkadaşım. istanbul a geldiğinde bakarsın. kaportacılarda uydurma üst tavan gibi değil. alla allaa

sesezgin' Alıntı:
Bilmiyoruz uygulayinca ogrencez.
Haaa ben üstünde sandım)) Kolay gelsin o halde. Ben HD kutuyla beraber pompa alıp uydurmak gerektiğini, komple direksiyon milini değişmek gerektiğini, krank kasnağını çiftli olanla değişmek gerektiğini ve bütün bunların defender ve damerikanlardan bulmak gerektiğini duyunca kara direksiyonumu sever oldum))))) Ondan karar veremedim bir türlü))) Bu arada Allah rızası için iki foto koysan hocam?