KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yaaa utan utan abicim, kalk ne işin var oralarda ankaraya taşın o zaman))) Yav bu arada ihale mihale bişey olsa da gelsem tanışsam bi, korursun bizi kabak gibi bağlantısız gelmem oralara))) Yarın da Samsun Ordu yapacaktım 11 ağustosa ertelendi ihale iptal ettim...
Yaaa utan utan abicim, kalk ne işin var oralarda ankaraya taşın o zaman))) Yav bu arada ihale mihale bişey olsa da gelsem tanışsam bi, korursun bizi kabak gibi bağlantısız gelmem oralara))) Yarın da Samsun Ordu yapacaktım 11 ağustosa ertelendi ihale iptal ettim...
E Van'a daha çok geliyorum. Van usulü kahvaltı ederiz))))) İhale dediğim medikal ihale. Defenderla Landla işim olmaz öyle yağlı pisli arabalarla))))))))))))
E Van'a daha çok geliyorum. Van usulü kahvaltı ederiz))))) İhale dediğim medikal ihale. Defenderla Landla işim olmaz öyle yağlı pisli arabalarla))))))))))))
La öyle bişey sordun ki))))))))) Sen nereden tanıyon onları??? Neyse yüzyüze konuşuruz buradan yazıp da vurdurtmayak kendimizi durduk yere series yüzünden)))
Burak abi babam Suzuki öve öve bitiremiyordu ilk bana araba alacağımızda ben land rover den yanaydım o Suzuki diyordu series aldık geçenlerde bir Suzuki videosu paylaşmıştın Suzuki. Mi değil abi )) video izlettirdim çok güldü ))
Sent from my RM-846_eu_turkey_227 using Tapatalk