En Güzel Seriesi Seçelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 276
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,034

Ynt: En Güzel Seriesi Seçelim

erdal484' Alıntı:
hakkariliyim de nerdee kaçak parça yok ki )))
Yaaa utan utan abicim, kalk ne işin var oralarda ankaraya taşın o zaman))) Yav bu arada ihale mihale bişey olsa da gelsem tanışsam bi, korursun bizi kabak gibi bağlantısız gelmem oralara))) Yarın da Samsun Ordu yapacaktım 11 ağustosa ertelendi ihale iptal ettim...

abi gel misafirim ol vanda oturuyorum geçenlerde hakkaride sağlık land ihalesi vardı 4 land 110 geç haberimiz oldu olursa ihale söylerim

Bu parçalardan benim memlekette bolca olma ihtimali yuksek. Ürün kodu belli ise arastirayim fiyatını

erdal484' Alıntı:
abi gel misafirim ol vanda oturuyorum geçenlerde hakkaride sağlık land ihalesi vardı 4 land 110 geç haberimiz oldu olursa ihale söylerim
E Van'a daha çok geliyorum. Van usulü kahvaltı ederiz))))) İhale dediğim medikal ihale. Defenderla Landla işim olmaz öyle yağlı pisli arabalarla))))))))))))

Dünyada Van ahirette iman.

Star hastanesi sahiplerini tanırmısın?

vahit abi de eski defender ci pick up vardi guzel bitane satti sora

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burak abi babam Suzuki öve öve bitiremiyordu ilk bana araba alacağımızda ben land rover den yanaydım o Suzuki diyordu series aldık geçenlerde bir Suzuki videosu paylaşmıştın Suzuki. Mi değil abi )) video izlettirdim çok güldü ))
Sent from my RM-846_eu_turkey_227 using Tapatalk