KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Her şeyde bir hayır var. 6 lt şanzuman yağını alıp ustaya gittim. Arazi şanzumanı iyiydi ama aracın şanzumanında 1,5 lt kadar yağ kalmış. İkisi 4,5 lt yağ aldı. Diferansiyel yağlarına da bakalım dedik arka iyi öne su kaçmış. Hemen boşalttık. İki kutu balata spreyi ile temizledik. 2 lt yağ da o aldı. Hava fiktresine baktık içindeki yağın dibi çamur. Onu da boşaltıp temizledik yeni yağ koyduk.
Bu arada diferansiyele 140 yağ koyduk. Şanzumanlara ep 90 castrol.
Bayram tatilinde böyle dolaşsaydım iş açacaktı belkide...
Her şeyde bir hayır var. 6 lt şanzuman yağını alıp ustaya gittim. Arazi şanzumanı iyiydi ama aracın şanzumanında 1,5 lt kadar yağ kalmış. İkisi 4,5 lt yağ aldı. Diferansiyel yağlarına da bakalım dedik arka iyi öne su kaçmış. Hemen boşalttık. İki kutu balata spreyi ile temizledik. 2 lt yağ da o aldı. Hava fiktresine baktık içindeki yağın dibi çamur. Onu da boşaltıp temizledik yeni yağ koyduk.
Bu arada diferansiyele 140 yağ koyduk. Şanzumanlara ep 90 castrol.
Bayram tatilinde böyle dolaşsaydım iş açacaktı belkide...
Gerçekten mi?
Bayramdan sonra motor yağını da değiştirecektim. Biraz kullanayım 90 la değişeyim ön diferansiyeli. Hem içi de iyice temizlenöiş oldu. Kaçan fazladan 35 tl oldu
Herkese iyi bayramlar
Bugün fırsattan istifade arabaya bituself uyguladim cok kaliteli olmayan el işçiliğim ve biten malzemeye rağmen %30 a yakın sesi kestim şu an için beklentinin baya üzerinde. Kalan kısımları da en kısa sürede tamamlamayı planlıyorum. On göğsü de sokmeyi düşünüyorum ama geri takabilirmiyim bilmiyorum. Bituselfin üzerine 3 mm isofleks kopuk ve onun üzerine puanlı muşamba kaplayacagim. O zaman tadından yenmez