Camlar kayalar da yok bi ara bende aradım ama bulamadım yan kapı camlarında sıkıntı çektim özellikle araba sürerken kapıları değiştirdim lamine cam ön cam için olmaz babam olmaz demişti zamanında
Sent from my RM-846_eu_turkey_227 using Tapatalk
Aracını sağ salim getirdim sonunda 520 km yol 8 saat sürdü . 2 şoför gittik. Aracın yanında 2 difrensiyel dağınık halde 2 series 4 ileri şanzıman 1 kaput ve bi kaç tane daha yedek parça bonusu oldu aracın hararet göstergesi çalışmıyor yolda fark ettim el fani acik geldik. 17 lt gibi bi yakıt tüketimi oldu. Son hız olarak 120 yi gördük yokuş aşağı .
Aracını sağ salim getirdim sonunda 520 km yol 8 saat sürdü . 2 şoför gittik. Aracın yanında 2 difrensiyel dağınık halde 2 series 4 ileri şanzıman 1 kaput ve bi kaç tane daha yedek parça bonusu oldu aracın hararet göstergesi çalışmıyor yolda fark ettim el fani acik geldik. 17 lt gibi bi yakıt tüketimi oldu. Son hız olarak 120 yi gördük yokuş aşağı .
Camcıya gidiyorsun, düz lamine araba camından ön camların ölçüsünde taktırıyorsun oluyor. Ben yeşil lamine ön camdan kestirdim cillop gibi de oldu. Yapacağın ilk iş bu olmalı, cama taş gelecek kadar hız yok bizde ama karşı şeritten gelenden uçar girer içeri birşey Allah korusun..
Serdar geçmiş olsun))))) Ben de Simav'dan sürerek tek başıma getirmiştim 1 hafta kulaklar diskoya gitmiş gibi olmuştu. Tüketimde hata yok ise çok çok iyi, ben 25 lt yakıyorum sanırım. Uzun yolda düşer gerçi ama çok da değil. Bir de şanzıman Defender olduktan sonra çok dişli sesi olmaması lazım, senin ses ağırlıklı motordan vs dir diye tahmin ediyorum. Tekrar hayırlı olsun.
Serdar geçmiş olsun))))) Ben de Simav'dan sürerek tek başıma getirmiştim 1 hafta kulaklar diskoya gitmiş gibi olmuştu. Tüketimde hata yok ise çok çok iyi, ben 25 lt yakıyorum sanırım. Uzun yolda düşer gerçi ama çok da değil. Bir de şanzıman Defender olduktan sonra çok dişli sesi olmaması lazım, senin ses ağırlıklı motordan vs dir diye tahmin ediyorum. Tekrar hayırlı olsun.
Burak abi şanzımanın yanında ya sağda ya solda biri boşalmak için biri eklemek için dört köşe tıpa dır
Sent from my RM-846_eu_turkey_227 using Tapatalk
İki koltuğun arasında açılan kapak vardı arabanın içinden. Acaba dedim illa oradan mı müdahale gerekiyor dedim. Herhalde alttan da oluyor. Yağdanlıkla yağ basacağım. İlk iş yağdanlık almak.